Ben Ölene Kadar (Revenants, #2)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/03/amy-plum-ben-olene-kadar.html

Revenant serisinin ikinci kitabı Ben Ölene Kadar...

Fantastik aşk romanlarından biri... hatta serilerinden biri... Çok daha genç kesime hitap ettiğini serinin ilk kitabı "Benim İçin Öl" yorumumda yazmıştım... Ama yine de benim hoşuma gitti :))

Yarın kalemi sanki bu kitapta daha iyi gibi geldi ya da kitabın olay akışından öyle hissettim bilemiyorum...

Bu kitabı ilkinden daha çok beğendim çünkü daha duygusaldı ve fantastiklikle aşk daha güzel harmanlanmış gibiydi. İlk kitapta aşık olup da Vincent'in ne olduğu falan ortaya çıkmasının getirdiği olaylar varken bunda daha bilinçli ilerliyordu olaylar... Aşk için fedakarlıklar, göze alınan riskleri, araştırmaları okuyoruz... Hatta arkadaşlığı ve onun yanında ihaneti de okuyoruz... Bu yüzden bu kitabı daha çok beğendim.

Nedense bende Georgia gibi Viollete'tan hoşlanmamıştım ve bu konuda çılgın kız Georgia ile aynı duyguları hissetmek çok güzeldi... Arthur'un davranışlarını ve Georgia ile arasında gelişen olayları daha fazla okumak isterdim. Ahh bir de değinmezsem olmaz, Arthur ile Kate arasında kütüphanede geçen konuşmaya bayıldım. Hatta kahkahalarla güldüm :))

Kitap çok fena yerde bitti. Sırf serileri böyle bitişler yüzünden okumuyorum okuyacaksam da bütün kitaplarının yayınlanmasını bekliyorum. Şimdi beklemek çok zor olacak..

Kitapta ilk kitaptaki çeviri sorunları vardı. Rahatsız olduğum kısımları söylemiştim ve aynı çeviri bunda da vardı. Umarım üçüncü kitapta olmaz diyeceğim ama muhtemelen aynı çevirmenin elinden çıkarsa olacaktır. Eee artık görmezden geleceğiz ne yapalım.

Sıradaki kitap heyecanla bekleyeceğim ve eğer sizlerde fantastik aşk okumak istiyorsanız okuyabilirsiniz bence tatlı bir dünya gibi geliyor kitap :)) hafif bir dili olduğundan da sıkmıyor en azından ben sıkılmadım :))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »