Ben Ölene Kadar (Revenants, #2)

8 puan

O, aşkı için ölmemeye söz verdi.

"Göğsümde harekete geçip aniden havalanan o kelebekler ? Ben onları çoktan daimi misafirlerim olarak görmeye başlamıştım."

Serinin 2kitabi olan #BenÖleneKadar 1kitabina gore bi parca vasatti taki son kitabin son sahnelerine yaklasana kadar! Patis ve paris sokaklari.
Aşk romantizim tum hiziyla devam ederken Vincent Kate icin olmemeye yemin etmisti. Olmemek icin.yollar araken 2kitabimizda yeni karanterler olan Arthur ve Violetta sayesinde yenir bi yol oldugu keafetmis ve bu yolda giderken aslinda gun ve gun zayifladigini farketmemisdi.
Karanlik yolda ilerlerken birseyleri Kate'den saklamak zorundaydi. Bu sirada numa'larin liderini artik baska biriydi ve sessiz sedasiz yeni planlar pesindeydiler. Geri donenler ise numalarin neyin pesinde oldugunu cozmeye calismakta ve yeni liderleri ogrenmeye calismaktaydilar.

Kate ise Vincent gunden.gune zayifladigini ve.buldugu yoldan.hic memnun olmadigi.icin kendi.basina daha farkli yollar bulmaya calismaktaydi. Kitabin sonunda oyle birsey olduki ( zaten.yeni karakterleri.hic sevememistim ) agzim acik kaldi. Ve benim elimde suanda 3kitap henuz yok :((( her neyse cok detay verdim. Alacakaranlik tekrari yer mekan zaman ve karakterin farkli olmasi disinda tamamen bana ayni gelen bu seriyi yinede cok sevdim.

" Vincent böyle büyükbaba gibi konuştuğu zaman çok seksi oluyor," diye espiri yapti. "Bir de bakarmışsın izdivacınıza giden yolda ilerlemek üzere gelip dedemden müsaade alırmış, ondan sonra da her şey yokuş aşağı gider artık. Takma dişler, paçalı donlar..."

" Vincent, kollarını bedenime sarmadan evvel bakışlarımı yakalamaya çalışıyordu. 'Seni kaybetmekten çok korkuyorum,' dedi, dudaklarının arasından çıkan nefesiyle saçlarımı okşayarak. 'Ve okadar basit ki, Kate. Tek bir hata yapıyor ve sonauza kadar yok oluyorsun."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »