Ben O Değilim

7 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/ben-o-degilim-fatma-erdek-kitap-yorumu.html

Fatma Erdek'in kaleminden çıkan neredeyse bütün kitaplar dram ağırlıklı. En azından benim okuduklarım. Bu sefer türü dram olmayan, romantik, içinde bolca gülümseten sahnelerin olduğu bir roman kaleme almış kendisi.
Kahramanımız Arın'ın hayatında vakit geçirmekten hoşlandığı sevgilisi, iyi bir aile işinin başında düzenli bir hayatı vardır. Sorumluluk sahibi, düzenli, karmaşa bulundurmayan bir karakter kendisi. Ve olayların başlamasına sebep olan tam tersi bir ikiz kardeşi vardır, Meriç. Kardeşini kıramayarak üç hafta süre için onun yerine geçmeyi kabul eder. Tabi bu zamanda karşısına çıkan en büyük zorluk ondan"Meriç'ten" nefret eden Tuna'dır.
Gerçi Arın, Tuna'ya bir sorun değil, hayatının tek anlamı gibi davranıyor orası ayrı mesele.
Daha önce okuduğum başka bir seri dışında ikinci olarak erkek bir karakterin gözünden okuyorum romanı. Güzeldi, eğlenceliydi, Arın kesinlikle her evde olması gereken erkek özelliklerinin tümünü barındırıyordu içinde.
Tuna ile tanıştıkları ilk andan itibaren ona yalan söylemeye mecbur olsa da kadına olan sevgisi gerçekten de özeldi. Çok güzel sevdi, okurken bayağı bir özendim açıkçası.
Tuna'nın ona karşı verdiği tepkilere ise fazla abartı diyemiyorum. Sonuçta Arın zorunda olsa da kendisi kandırılmış bir kadın oldu.
Arın'ın kardeşi Meriç'ten ise pek hoşlandım diyemem, uçarı, fazlaca gevşek bir karakterdi bence, adamın başını beladan belaya soktu. Gerçi bir Lidya'sının peşine takılınca kendine geldi de, yok seni sevemedim ben be Meriç.
Yazarın kalemi her zaman ki gibiydi, akıcı, karakterleri güzel bir şekilde yansıtan cinsten.
Bu tarz kitapları okumaktan hoşlananlara tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »