Ben O Değilim

10 puan

Hep söylüyorum, bıkmadan usanmadan her zaman söylemeye de devam edeceğim Fatma Erdek bir tane diye. Bu kitabı diğerlerinden tarz olarak farklıydı Fatma ablanın ama onlar gibi harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Kendi yorumuma başlamadan önce kitabın konusuna çok az değinmem gerekirse eğer. Birbirine tıpatıp benzeyen ikizlerin bir süreliğine yer değiştirmeye karar vermeleriyle başlıyor olaylar. Başta bu yer değiştirme olayına sıcak bakmayan Arın, Tuna ile tanıştıktan sonra oyuna devam etmeye karar veriyor. Tabi olaylar bu kadar basit değil, oyun içinde oyunlar falanlar filanlar... Fazlasını spoiler vermeden anlatmam imkansız benim, merak edenleri kitaba alalım.

Öncelikle bir erkeğin bakış açısından yazılmış bir kitap okuyacağım için çok heyecanlıydım. Kolay kolay karşımıza çıkmayan bir şey bu ve özellikle böyle aşk hikayelerini bir erkeğin gözünden okumak çok hoşuma gidiyor benim. Sağ olsun Arın'ın muhteşem aşkını okumak da çok tatmin edici bir şeydi.

Kitabın sonuna doğru bir sahne vardı o kadar güzel yazmış ki Fatma ablam yeminle kalpten gidiyordum! Arın bir yandan ben bir yandan yalvardık lütfen öyle olmasın diye! Yemin ediyorum Arın'ın çaresizliğini ben hissettim o sahnede.

Hep söylüyorum böyle büyük ve birbirlerine bağlı ailelerin, dostlukların hikayesini okumayı seviyorum diye. Bu kitapta mükemmel ailelerin yanında yaralı bir aile görme fırsatımız da oldu. İkisi de büyük bir ustalıkla yazılmıştı. Tuna'nın yerine koydum da kendimi bazı kısımlarda çok zor, çok ağır yaşadıkları. Haklı güvensizliğinde tabi en başta da yalanlarla sınanıyor aşkları... Yine yeni yeniden mükemmel bir kitap okuttu bize @fatmaerdek ❤️ Ellerine sağlık hatun! Son bir kitabı kaldı elimde "Erken Rüya Zamanlar" Sürekli erteliyorum elimdeki kitaplarını okumayı bitmesin istediğimden. Belki yeni bir kitap haberi gelir de elimdekileri gönül rahatlığıyla okurum diye bekliyorum ama 🙈
Kısacası okuyun, okutun! Daha fazla Soylu ailesinden, Arın ve Tuna'nın aşkından mahrum kalmayın

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »