Belalı Korumam

7 puan

Aslında bu kitabı okumak aklımda yoktu ama kitapçıda bakarken bir anda ilgimi çekti ve okumaya başladım.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki büyük ihtimalle benim gibi yanılacaksınız, neden mi? Kitabın adını ve konusunu gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey ne olur? Aşk+atraksiyon. Ne yazık ki kitapta sadece aşk var, öyle vurdulu kırdılı sahneler hiç yoktu. Bu yüzden eğer kitaptan öyle bir beklentiniz varsa üzgünüm, bu kitap karşılamıyor.

Selin her ne kadar güven sorunları yaşasa da bir yerden sonra inatçılığı ve utangaçlığı bana "öh be!" dedirtti. Deniz ise iyiydi ama gereğinden fazla zorba bir karakterdi.

Ayrıca Selin'nin bir kardeşi olduğu ortaya çıkıyor ama ikisi arasında yaşananlar oldu bittiye getirilmiş, kitabın sonunda Selin kardeşini kabullendi mi veya tam tersi mi oldu bir bilgi yoktu.

İmla hataları orta düzeyde, bazı yerlerde kabak gibi karşıma çıktı.

Kitap bence biraz fazla uzatılmış, biraz daha kısa kesilebilirdi. Ama evliliklerinin 18 ve 20 yıl sonrası yani 38 yıl sonrasının anlatılması durumunu ilk kez bir kitapta gördüm. Normalde böyle durumlar 2-3 sayfa anlatılır ama amatör yazarımız oraları biraz uzun tutmayı tercih etmiş ve iyi de yapmış ama bana kalırsa hikayenin aslı yerine o kısımlar biraz daha uzun olabilirdi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »