Bazıları Hırçın Sever (Kincaid Hihgland #2)

10 puan

Pamela Darby ve üvey kız kardeşi Sophie aktris bir annenin kızlarıdır. Tiyatro da çıkan bir yangında anneleri ölmüştür. Annelerinin uzun süredir sakladığı bir mektup anneleri ölünce ellerine ulaşır ve Pamela annelerinin öldürülme sebebinin bu mektup olduğunu anlar. Mektup annelerinin arkadaşı olan bir düşes tarafından yazılmıştır, kocasının kendisini aldattığını öğrenen kadın yeni doğan oğlu ile kaçmıştır. Mektup da ise nereye gideceğini yazmıştır.
Kadının İskoçya'ya giderken öldüğünü öğrenen Pamela kardeşi ile kayıp olan dükün varisini aramaya gider çünkü varisi getirene büyük ödül vardır.
Kızlar parasız olduklarından bu paraya çok ihtiyaçları vardır üstelik Pamela çok güzel olan kız kardeşini de korumak ister yani ödülü almaktan başka çaresi yoktur. Bunun içinde ihtiyacı olan bir İskoç erkeğidir.
Giderken aranan başına ödül konmuş bir haydutun remini görürler ve aynı haydut Connor Kincaid yollarını kesince Pamela aradığı fırsatın ayağına geldiğini düşünür ve Connor'u dükün kayıp oğlu olması için ikna eder.
Connor on yılı aşkın süredir kanun pençesinden kaçmayı başarmışken iki İngiliz kadını tarafından kaçırılmaya çalışılır. Bunun tek nedeni ise bir öpücüğe karşı koyamamasıdır. Kızlar ikna edici olduğundan anlaşmayı kabul eder.

İkilinin karşılaşmaları ve ikna edinceye kadar geçen süreyi okurken çok eğlendim.
Pamela kayıp varisi verip parayı alıp gitmeyi düşünürken Connor yine yapacağını yapar ve Pamela'nın nişanlısı olduğunu söyleyerek yanında kalmasını sağlar. İkili için büyük bir macera başlar.
Connor'un acı bir hikayesi de var anne ve babasını kaybediş şekli, kardeşi ile ayrılışı, babasının halkını toplama mücadelesi var ama sonuç istediği gibi olmamış ve o başına ödül konmuş bir haydut olmuştur. Pamela ile atıldıkları macera da ikisinin de yeni keşifleri olur ve bunlar hayatlarını tamamen değiştirecek keşiflerdir.

Serinin ilk kitabını uzun zaman önce okumuştum ve sevmiştim ikinci kitabı da seveceğimi düşünerek başladım ve yanılmadım beğendim. Connor ilk kitapta ki Catriona'nın abisi.
Okurken hiç sıkılmadım, güldüğüm birçok yer oldu ikiliyi de hikayeyi de çok sevdim. Kitaba başlar başlamaz esas olayı tahmin ettim ama bu benim beğenimi azaltmadı. Keyifle okudum. Simon ve Catriona ikilisini evli, iki çocuklu görmekte harikaydı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »