Banished (Banished #1)

Profil Resmi
8 puan

Bu kitaptan gerçekten hoşlandım her ne kadar kitabı bir ara bıraksamda bunun kitapla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İçinde aşşk vardı ama ana karakteri kapsayan bir aşk yoktu. Tabi biz sinyalleri görüyoruz.Kaz ile aralarında bir şey olacağı gerçekten aşikar.
Kitabın girişte olan bir olayın kitabın içinde geçmiş olacağını düşünüyor insan ama okuyunca bunun daha çok geçmişe ait olduğunu görüyor.
Kitapta fedakarlıklar,bir sürü kötü karakteri gerçekterin açıklanması, sırların ortaya çıkması gibi olaylar var. Ama aşk yok, en azından Hailey için.Hikaye ilginçti, karakterlerle bağlanabiliyordunuz.


Kısaca Özet;
Hailey hayatı boyunca acımasız ve uyuşturucu satan büyün annesinin yanında kalmıştır. Ona gerçek güçleri söylenmemiştir biz gün biz Morri'yi kurtarması ile her şey acığa kavuşmaya başlar. Hiç bir akrabalığı olmayan Scub( biraz geç gelişmektendir) ile Hailey ilgilenmektedir. Aniden Halasının çıkıp gelmesi bazı adamların ve kötü olayların ardından Hailey kendisi ve soy ağacı, annesi hakkındaki gerçekleri öğrenir.Ve her şeyi bırakıp halası ile kaçar. Ama yapılması gereken bir kaç şey daha vardır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »