Bana Bir Söz Yeter

10 puan

Chloe Sinclair aşktan vazgeçmiş, enerjisini KTEX TV deki müdürelik işine adamıştır. Sade, olgun, düzenli, her şeyin kontrolü altında olmasını seven biridir. Erkelerden ilham verici, entelektüel sohbetler isterken erkekler istemez. Büyükannesi ile büyüdüğü için katı ahlaki kurallarla yetişmiştir. Doğru olduğunu görmeden, kaderindeki adamla olduğunu bilmeden bir erkekle birlikte olmayacağına söz vermiştir. Arkadaşının verdiği bir testten sonra kendisini güzel hissetmek ister. Bu yüzden iş yeri adına gitmesi gereken davete süslenerek gider. Yürürken rüzgardan dolayı bir adama çarpar ve düşer. Adam ona yardım edip davetin olduğu oteldeki tuvalete götürür. Kanayan dizlerine yardım eder. O gece akıllı, mantıklı bir insan olmak istemez ve tanımadığı çok etkilendiği adamdan kendisini öpmesini ister. Kendilerini kaptırdıkları tuvalette yakalanınca adamı bırakarak kaçar.

Sterling Prescott düşük kanalları düşük fiyata almasıyla nam salmıştır. Alanında mükemmelleşmiş bir şirket avcısıdır. Prescott ailesinin en büyük oğlu ve Prescott Medyanın genel müdürüdür. Babası şirketi batırmak için elinden geleni yaptıktan sonra Sterling başa geçmiş ve şirketi çöküşten kurtaran kişi olmuştur. Herkes ona saygı ve korku ile bakar. İstediklerinin peşinden koşan ve sonunda onlara sahip olan biridir. Hayatında duygulara ve hassaslığa yer yoktur. Ülkedeki en büyük hızla büyüyen aile şirketinin büyümesini devam ettirmek ister. Sırada borca batmış olan KTEX TV vardır. İşi hayatıdır ve iki gün içinde orayı da alacağını düşünür fakat bir sürprizle karşılaşır.

Chloe iş yerinde tanımayıp yakınlaştığı adamı görünce neye uğradığını şaşırır. Kendisini o sade haliyle tanımayacağını düşünerek o kadın değilmiş gibi yapar ve onu tanımazlıktan gelir. Onun Sterling'in bir çalışanı olduğunu düşünür. Sterling'in günümüzün modern dolandırıcısı olduğunu düşündüğünden ona hakaret eder.

Sterling ise Chloe'i görünce yirmi dört saatten kısa süre önce otel tuvaletinde başlayan işi tamamlamadan hayatını sürdürmeyi düşünmez. Chloe kendini bildi bileli peşinde olan diğer kadınların aksine kim olduğunu bilmeden kendisinden etkilenmiştir. Onda merak uyandırır daha yakından tanımak ister. Tarzı olamadığını söyleyen Chloe'i ister ve o istediğini alırdı. Ayrıca aile işlerini yapmayıp, aileden uzak duran erkek kardeşi de kendisine meydan okur. Onların Sterling'in çalışanı sandıkları Trey olarak Chloe'nin söylediği gibi insafsız, duygusuz bir adam olmadığını ispat edip kanalı kurtarmasını ister. Sterling ismini, parasını kullanmadan orayı kurtarıp Chloe'nin onayını alırsa kardeşi de polis kuvvetlerine bir daha dönmeyecek ve aile şirketinde işe başlayacaktır. Böylece ikilinin keyifli macerası başlamış olur.

Av ve bir düzüne teksas gülü programına bayıldım. Sterling'in av Chloe'nin güllerden biri olması durumu harikaydı. Farklı, keyifli bir kitaptı. Kesinlikle ilk kitaptan çok çok iyi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »