Ateş (Nefes Nefese Üçlemesi, #2)

5 puan

Üç arkadaştan muhteşem ikili Jace ve Ash kalmıştı. Bu ikili daha yakınlar çünkü ortak zevkleri var ve Bethany ile de böyle tanışıp yakınlaşırlar ve bence bu kitapta en nefret ettiğim olay oldu.

Gabe, Mia için bir parti düzenler. Bethany ise partide çalışan garsondur. Jace ise Bethany'i beğenir bu Ash'in gözünden kaçmaz ve kızı ayarlamaya karar verir. İkili hep aynı kızlarla birlikte takılmıştır. Bu durumlar şimdiye kadar Jace'i rahatsız etmemiştir ama bu kez durum farklıdır. Kızı paylaşmak istemese de kabul eder. Bethany ise zor durumda olduğundan kabul eder ama asıl etkilendiği Jace'dir. Üçlü geceyi birlikte geçirir sabah ise Bethany gitmiştir.

Jace Beathany'den çok etkilendiğinden peşini bırakmaz. Ne çabuk vuruldu doğrusu şaşırdım ben bu kadar çabuk seveceğini düşünmemiştim çok çok çabuk oldu.

Jace çok çok korumacıydı sanırım bunda kardeşini büyütmüş olmasının etkisi büyük ayrıca güven problemi var ve bu çok sıktı yeter artık dedirtiyor.
İlk kitabı beğenememiştim daha iyi bir hikaye bekledim ama olmadı. İlk kitapta duyguyu bir türlü görememiştim en azından bu kitapta bu vardı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »