Ateş (Nefes Nefese Üçlemesi, #2)

7 puan

Serinin ilk kitabında fazlasıyla sıkılmış olan ben, bu kitabı biraz daha güzel buldum diyebilirim.

Maya'nın yaratmış olduğu kadın karakterleri çok seviyorum. Bethany de beni bu durumda hayal kırıklığına uğratmadı. Bir kere kız gayet aklı başında, nerede ne olması gerektiğini bilen, birinin kendisini sevmesinden ve sevmekten korkmayan hatta bunu dürüstçe dile getirebilen bir kadın. Özellikle ilk defa deneyimlediği şeylerdeki tepkileri çok duygusaldı. - ilk yılbaşı ağacına sahip olması, ilk defa bulunduğu sıcak aile ortamı vb.- . Bethany ta kendisine göre bir adam buldu bence.

Yalnız hikaye güzel olmasına rağmen kocaman bir kusur vardı. Bu sene her zamanki gibi Epsilon'dan çokça kitap okudum. Ancak her ne olduysa 2014'te çıkarmış oldukları birçok kitabın çevirisi için söyleyeceğim tek şey şu olur: FACİA! Bu faciayı şu anda gördüğüm son kitap buydu. Hadi yeni bir yayın evi olsa belki biraz anlayışla karşılarım ama sen yaklaşık 16 senelik bir yayın evisin. Zaten kitapların sayfa sayısına göre biraz fazla fiyat alıyorsun bari bu hataları yapma. Elinizde oldukça güzel yazarlar var ve bunların kitaplarının çıkmasının yılları almasını hiç söylemiyorum bile.

2015'te birçok şey yapacağız demişsiniz. İnşallah bu yapacağınız şeyler yeni yazarlara yönelmek ve bolca çocuk kitabı çıkarmak yerine elinizdeki yazarların yılda 3-4 kitabı çıkması gibi güzel şeyler olur

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »