Asla Unutulmaz

10 puan

Frances Allard Bayan Martin kız okulunda öğretmenlik yapmaktadır. Babası Fransız göçmenidir. İngiltere'ye gelmişlerdir. Babası ölene kadar güzel bir hayat yaşamıştır. Babası öldükten sonra kalan borçlar,yapmak istediği müzik kariyeri ve başına gelen olaylardan sonra öğretmenlik yapmaya başlamıştır.
Noel tatili için ise iki büyük teyzesinin yanına gider. Geri dönerken kötü hava,kar yağışı ve arabasını geçmeye çalışan araba arabasının kara gömülmesine neden olur. Arabanın sahibi Sinclair Vikontu Lucius Marshall yardım eder ve yolculuğa başlarlar.

Lucius'un Edgecombe kontu büyükbabası hastadır. Ona yaz bitmeden kusursuz bir gelin ile evleneceği sözünü vermiştir. Ailesinin evlenmesini istediği bir aday varken Frances'in hayatına girmesi ile işler karışır.

Durdukları handa ısınma,yemek,bulaşık gibi işleri kendileri halleder. Bu işler kartopu savaşları, kardan adam yapma derken iyice yakınlaşırlar. Son geceyi de birlikte geçirirler. Ayrılma vakti geldiğinde hazır olmadıklarından Lucius kendisi ile gelmesini ister. Frances ise sevgilisi olmayı kabul etmediğinden ayrılırlar. Üç aylık bir ayrılıktan sonra birbirini unutamayan ikili yeniden bir araya gelir ve bu kez ayrılmak o kadar kolay olmaz.

Frances'in geçmişi,sakladıkları Lucius'dan uzak durmasına neden olsa da Lucius her defasında pes etmeden Frances'in peşinden gider. Bu azmine, kararlılığına hayran oldum. İkiliyi, olayları, gelişimini sevdim. Akıcı güzel bir hikaye sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »