Asla Unutulmaz

9 puan

Asla Unutulmaz benim için oldukça güzel bir başlangıç oldu Mary Balogh kitaplarına. Konusu oldukça değişik ve hoştu. Çiftimiz yılbaşını ailelerinin yanlarında kutladıktan sonra eve dönüş yolunda bir kaza yapıyorlar neticesinde Frances’in arabası bozuluyor artan fırtınanın şiddeti ile bir handa konaklamaları gerekiyor ve olaylar gelişiyor. Frances arabasını sollayarak kaza yapmasına sebep olan kişinin bir vikont olduğundan habersiz tabi. Kadın karakterimiz ise Fransızca ve müzik öğretmeni. O dönemler için kesinlikle uygunsuz bir ikili. Ama çok da güzel yakıştılar birbirlerine.
Karakterlerimizin arasına geçmiş, saklanan sırlar, gizli korkular derken bir sürü şey giriyor. Açıkçası Lucius bayağı peşinden koştu Frances’in. Tabi kadına diyor gel her şeyi bırak benimle Londra’ya gel. Reddedilince sinirleniyor birde. Sonuçta evlilik teklifi etmiyorsun Lucius’cuğum iki gün sonra sen sıkılınca ne olacak. Kısacası kitabı beğendim. Tarihi aşk romanı sevenler için değerlendirilmesi gereken yazarlardan biri diye düşünüyorum umarım diğer kitaplarında fikrim değişmez.
Simply serisinin ilk kitabı Asla Unutulmaz. Maalesef devamı gelmeyen seriler kervanında yer alan şanssızlardan biri. Ben çeviriyi çok beğendim tabi bu historical türünü gerçekten çok ama çok iyi anlatan bir kapak ile! Cidden kapaklarda tişörtlü kadınlar hiç sevmiyorum tarihi aşk romanlarında. Serinin devamında yanılmıyorsam Frances’in diğer öğretmen arkadaşları yer alıyor. Onları ve Bath şehrindeki kızlar okulunu gerçekten çok sevdim. Bir umut devamı gelirse içine girilebilecek güzel bir ortam.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »