Aşkın Son Yankısı (Friday Harbor, #2)

8 puan

Lucy Marinn, küçükken cam sanatçısı olmaya karar vermiş ve bu hayalini gerçekleştirmiştir. İki yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Kevin hayatında başka biri olduğu için ayrılmak ister ve o kadın Lucy'nin kız kardeşi Alice'dir. Birlikte iken kardeşi ile ilişkisi başlamıştır. Kardeşi ise bu olanlardan dolayı pişman değildir. Üstelik Lucy'i suçlar. Lucy yıkıldığı o gün Sam Nolan ile tanışır.
Bir süre sonra arkadaşı onu Sam ile tanıştırmak ister daha sonra ise Kevin'e evlenmek için baskı yapan Alice işini kaybettikten sonra hem Kevin'in maddi desteğini almak hem de ablasına Kevin'in kendisini daha çok sevdiğini göstermek için evlenmeye karar verir. Ailesi bu duruma onay vermediğinden ailesinin desteğini almak istediğinden Lucy'nin yeni bir erkek arkadaşı bulması ile sorunlarının çözüleceğini düşünür. Kevin'den Lucy ile bir arkadaşını tanıştırmasını ister. Kevin ise kendisine borçlu olan Sam'den bunu ister. Sam ise borcunu ödemek için kabul eder fakat Lucy'nin olanlardan haberi vardır.

Sam'in üzüm bağı var ve şarap üretir. İki erkek kardeşi var Mark ve Alex. Bir sene önce de kız kardeşleri ölmüş altı yaşında ki kızı Holly onlara kalmıştır. Mark bu sayede Sam'in evine yerleşmiştir ve Holly'i birlikte yetiştirmeye başlamışlardır. Hayatında aşka ve evliliğe yer yokken Lucy ile işler değişir. Lucy'nin geçirdiği kazadan sonra Sam'in evinde kalmaya başlaması ile ikili daha çok yakınlaşır ve bu kez duygulardan kaçış yoktur.

ikiliyi sevdim mi emin değilim ama Alice ve Kevin ikilisini hiç sevmedim ve sonları hoşuma gitti. Alex'in hikayesi için sabırsızlanıyorum. Hemen biten,yormayan,mutlu son kitaplarından. Ama bir farklılık yok yazar historical de çok daha iyi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »