Aşkın Ritmi (Stage Dive #2)

9 puan

"HAYAT BIR ŞARKIDIR,ANNE.HAYDI RİTİM TUT."

Şimdi ben bence yorim hiç yapmim sadece bence alinti paylaşim ve siz Malcolm'u oyle taniyin !!!
Ilk kitap #AşkınMüziği'nde Mal'e aşik olan bu kitapa resmen gomuldum. Bitmesin diye sindire sindire sakince okudum ama bittti :(((

"Bana mi tasiniyorsun?" Diye sordum."Evet balkabağım"dedi."Sana tasiniyorum."Bu korkunc lakabi duyunca urperdim ve su anda asil sıkıntı odaklanmaya karar verdim."Bunu ne zaman konusmustuk tam olarak?" "Ben o konuyu actigimda sen gitmis olabilirsin aslinda.Ama bu gercegi degistirmez."

Malcolm ve Anne'ye bayildim bikere kiz inatciligini dogru yerde kullanmakta hatta sevdigini inkar etmedi yaa buna bayildim isde ! Ve ben sanirim #StageDive serisine karakterlerine #KylieScott mizahina kalemine bayildim.

Cok konusarak batirmak istemiyorum ben bu kitaba yorum yapamiyorum yaparsam kitabi anlatirim COK CIDDIYIM kitap cikana kadar zaten delirdim simdiyse anlatmamak icin deliriyorum.
Burda "Balkabağımmmmm" diyen.seksi bir bateristi anlatmama imkann yok 😍😁

"Dikkatli ol. Egonu gosteriyorsun. Her kizin ayagina kapanmasi gerekmiyor." "Senin gerekiyor."

Malcolm yapi olarak 1.kitaptan cogumuz zaten biliyoruz. Anne ise Mal'in tam zitti sessiz sakin ve calisarak kardesine bakan ve kendi gecimini saglayan Laurenin yan komsusu. Mal ve Anne Davie'in ev partisinde tanisirlar ve Mal'in dahineeeeeeee fikrine gore sahte sevgili olma yoluna adim atarlar... tabi ben kisada kestim neler oluyor neler Ah Ah..

"James Bond'u unutun. Takim elbise giymis bir bateristi bin kere tercih ederim."

Ayni fikirdeyiz kizim 😉😍😁

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »