Aşka Yelken Açanlar (Warenne Dynasty, #7)

10 puan

Cliff, ailenin en gizemli, en çapkını ve en zengini olmaya aday bir üyesi.

Onun ben asla evlenmeyeceğim tavırları ve sözlerinden sonra ne hallere düşeceğini merakla bekliyordum. Bana biraz fazla kibirli ve diğerlerinden daha düşüncesiz gelse de, aslında içinde çok farklı şeyler saklıyormuş kendisi.

Bir kere, o döneme göre mükemmel bir baba. Söylemekten hoşlansa ve nefret ettiğini düşünsemde aslında çok düşünceli ve duygusal biri. Yine böyle bir anlarda, babası idam edilmek üzereyken onun hayatı için valiye yalvarmaya gelen bir genç kız ile karşılaşır. Açık sarı saçları, kirli görüntüsü ve erkek gibi görünüşüyle, Cliff henüz farkında olmasa da, Amanda Carre onun kalbine girmiştir.

Amanda, beni çok etkileyen kadın karakterlerden biri oldu. Babasının olmadığı süre boyunca yalnız kaldığında, kendini doyurmak için hırsızlık ve dilencilik yapmıştır. Çaresizliği, masumiyeti ve acısını yazar çok iyi hissettirmiş.

Babasının ölümünden sonra Cliff ile yaptıkları deniz yolculuğu, onun tatlı çocukları, İngiltere'ye annesini bulmak için gelmesi, bu süre zarfında kendisine hayatında ilk defa karşılıksız bir yardım sunulması ile, Amanda aşık olmamak için direnmemiştir. Aksine, Cliff'e aşık olmasını seve seve kabullenmiştir.

Maskeli Balo'dan sonra favori kitabım oldu Aşka Yelken Açanlar.

Ve tabi, Cliff'in son bölümlerde düştüğü halleri görmek için bile okumalısınız bu kitabı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »