Aşka Yelken Açanlar (Warenne Dynasty, #7)

10 puan

Cliff de Warenne, Adare kontunun üçüncü ve en küçük oğludur. Devlet adına çalışan ünlü bir korsandır. Daha hiçbir savaşı ve davayı kaybetmemiştir. Küçük yaşta ailesinden ayrılıp denizlere açılmıştır. Servetini zor yoldan elde etmiş bolca düşman edinmiştir. Altı canını kullanmış geriye üç tane kaldığını düşünür. Çapkın biridir hatta iki tane gayrimeşru çocuğu vardır.

Amanda ise bir korsanın kızıdır. Annesi bir soylu olsa da babası daha küçükken onu alıp kendisi yetiştirmiştir. Gemilerde erkeklerin arasında olunca erkek gibi büyümüştür. Bu yüzden iyi silah, kılıç kullanabilen, kendisini korumayı iyi bilen, denizcilikten de anlayan biridir. Babası korsanlık suçundan idam edilecektir. Babasını kurtarmak için valinin karşısına silahla bile dikilir, her şeyi yapmaya hazırdır. Vali ile birlikte olmaya bile hazırdır. Bu sırada valinin yanında olan tanıştığı Cliff kendisine yardım eder onu valinin elinden kurtarır ama sonuç değişmez babası asılır.
Cliff erkek kılığında ki bu kızın sorumluluğunu üstlenir. Amanda'nın hayatını babasının arkasından çöpe atmasına izin vermemeye kararlıdır bu yüzden onu İngiltere'ye annesinin yanına götürmek için yola koyulur.

Altı haftalık yolculuk hiç kolay olmaz. İkili birbirinden etkilenmeye başlar. Amanda Cliff'i kovalar, Cliff kaçar. Cliff ne kadar etkilenirse etkilensin uzak durmaya çalışır çünkü o koruması gereken biridir.
Yolculuğu bitirirler ama Amanda'nın annesi onu kabul etmez. Bu yüzden Cliff Amanda'ı evlendirmeye karar verir ve hamisi olur. Koca bulma işine girişir ama sonuç listede ki tüm isimlere bir bahane bulmak olur.
O kadar inkardan sonra nihayet kabullenirler ve mutlu bir son okumuş oluruz.

Kitap öyle güzel başladı ki elimden bırakamadım nihayet hovarda Cliff de Warenne'de aşık oldu.
İkilinin tanışması daha ilk andan o çekim güzeldi. Nasıl devam edecek diye merak içinde bıraktı. Bir süre sonra Cliff sinir etmeye başladı yeter artık bu kadar da naz olmaz ki dedirtti ama sonra güzel bitti kitap. Denizde alevlenen aşklara bayılıyorum. Amanda harikaydı çok sevdim onu. Serinin tüm erkekleri kızlara çok çektirdi bu bir gerçek. Akıcı bir kitaptı bu yazarı seviyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »