Aşka Şans Ver (Chesapeake Shores #1)

8 puan

Megan ve Mick O'Brien çiftinin beş çocuğu vardır. Mick uluslar arası düzeyde tanınmış bir mimardır. Sürekli bir yerlere, yeni bir iş bulmaya gitmiştir. Mick'in ihmalkar hallerinden, işleri ile çok ilgilenmesinden, ailesi ile ilgilenmemesinden, evden sürekli uzak kalmasından dolayı Megan beş çocuğu olmasına rağmen kocasından ayrılmıştır. Annesi yerleşir yerleşmez, bir iş ve kalacak yer bulup, çocukları için geri dönecektir. Ayrılıkları fazla uzun sürmeyecekti fakat hiçbir zaman annelerinin yanına taşınamamışlardır. Beş kardeşin zor bir hayatı olmuş küçük kardeşleri hariç yıllar içinde birer birer evden ayrılmışlardır. Abby ise üniversiteden sonra New York'a taşındığı için annesiyle yeniden sıkı bir bağ kurmuştur. Babaları ile olan ilişkileri ise beş kardeş içinde sıkıntılı olmuştur.
Abby kasabadan ayrıldıktan sonra on beş sene içinde kendisine bir düzen kurmuştur. Bir borsa şirketinin portföy müdürü olarak çalışır. Bu iş kariyerinden sonra ikinci planda olmaktan yorulmuş ideal bir erkekle olan evliliğine ve hesaplayabileceğinden daha fazla uykuya mal olmuştur. Beş yaşındaki ikiz kızlarının velayetini ise boşandığı eşi ile paylaşır.
Yoğun hayatına devam ederken en küçük kardeşi Jess yardım için Abby'i çağırır. Abby'nin hep bir bahanesi olmuş uzun zamandır eve gitmemiştir. Uzun zamandır tatile de gitmemiştir. Ayrıca kardeşi çocuklarının büyükabalarının kurduğu ve annelerinin büyüdüğü şehirde biraz zaman geçirmelerinin iyi olacağını söyleyince biraz ara vermek kendisine de iyi geleceğinden yıllar önce ayrıldığı kasabaya geri döner.
Jess otel açmaya karar vermiştir. Aldığı krediyi ödeyemeyince ablasından yardım istemiştir. Jess krediyi Abby'nin hiçbir şey söylemeden terk ettiği sevgilisi Trace'nin babasından almıştır.

Trace serbest tasarım sanatçısıdır. Aile mirasını yönetmek istemezken babası bankada çalışmasını ister. Altı ay verecektir işi sevmezse bırakabilecektir. Trace'de özgür olmak için altı ay takım elbise ile yaşamaya katlanabileceğine karar verir. Ayrıca bu kadarını babasına borçludur. Kredi borçlarının onaylanıp onaylanmaması, ipotekli malların haczi ile ilgilenecektir. İlk işi de yıllardır aşık olduğu Abby'nin kız kardeşinin otelidir.
Kasabaya gelen Abby bir yandan kardeşi ile ilgilenirken bir yandan da yıllar önce terk ettiği eski sevgilisi Trace ile karşılaştıktan sonra yeniden ortaya çıkan duyguları ile uğraşır.

Aşk,aile,sevgi bağlarının hissedildiği bir kitap. İkizlere bayıldım. İkilinin yeniden bir şans elde etmesi güzeldi. Akıcı bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »