Aşka Şans Ver (Chesapeake Shores #1)

10 puan

Sherryl Woods ‘un “Aşka Şans Ver “ adlı romanını ,bugun bitirmiş bulunmaktayım .Kitabı çıkar çıkmaz almama rağmen, hemen okumadım .Ve pişman oldum .Biraz geç okuduğuma .

Kitabın kapağında , sevgili yazar Debbie Macomber’ın “Sherryl Woods okurlarını her zaman mutlu etmiştir.Buna bende dahilim diye .”

Bu kitap beni de çok mutlu etti .Bir kere kapağından tutun ,sayfa kalitesine ,çevirisine ,edisyonuna kadar her şey son ,titiz bir çalışmanın ürünü olduğu belli . Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ; kapak evet güzel ,içerikle uyumlu fakat kitapta; geçen Chesapeake kıyılarını vurgulayan ,bir manzara resmi yada orijinal bir kapak kullanılabilirdi .

Kitapta ; aile bireyleri arasında ki ilişkiler ,her ne yaşarlarsa yaşasınlar birbirlerinden kopmamaları ,arkadaşlık,dostluk ilişkileri ve aşk anlatılmakta .Sadece kitapta ,Trace ve Abby’nin aşkına değil ,başka bir sevgiye de şahit olucaksınız .O da sürpriz olsun . Kitap o kadar akıcı ve samimi bir anlatıma sahipti ki okurken O ‘Brien ailesinden biri de ben oldum .Olayları birebir yaşıyormuş hissine kapıldım .

Serinin ikinci kitabını da heyecanla bekliyorum .Kıyaslama yapmak ne kadar doğru bilemem ama Debbie Macomber adlı yazarın tarzını seviyorsanız ,bu kitabı da çok seveceksiniz, belki de daha da fazla .

Ben bu kitaba bir puan vermeye kalksam ,on üzerinden ,yirmi verirdim .Tavsiyemdir .Kesinlikle okuyun .♥

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »