Aşk Tuzağı

8 puan

Aşk Tuzağı-Linda Howard

Aşk Tuzağı harika bir kurgulaması olan bir kitap..Yazarın son yayınlanan kitapları ile aynı kalitede ..Düğün Organizatörü olan Jaclyn Wilde ile Dedektif Eric Wilder'in karşılaşması oldukça çarpıcı olmuştu..
Birbirlerinden ilk gördükleri andan itibaren etkilendiler..Birbirlerini unutamadılar..Sonunda olanlar oldu ve birlikte oldular..İkiside bu ilişkinin tek gecelik mi? Devam edebilecek bir ilişkimi olup olmadığını bilmiyordu ama birbirlerini unutamadılar!!..

Jaclyn müşterisi Carrie Edwards ile zor saatler geçiriyordu..Yeni evlenecek olan bu genç kadın ona kelimenin tam anlamı ile kan kusturyordu.. Herkesin önünde Jaclyn'i tokatladığında ise artık bardak taştı ve yollar ayrıldı...
Ama Jaclyn yine bu zor müşterisinden kurtulamadı şirketinde Carrie ölü olarak bulundu!!!.. Jaclyn bir anda bir numaralı şüpheli haline geldi..Vee onu sorgulayan ise Bir gece önce birlikte olduğu Eric idi..
Eric kelimenin tam anlamı ile mesleği ve aşkı arasında kalır!!!..Jaclyn'ni sorgulamak zorunda kalması bir yana tarafsız olmak zorunda olduğu için ona soğuk kayıtsız davranmak zorunda kalması.....Jaclyn ise incinmişti..Ona inanmasını beklerdi...
Tek kelime ile süper bir Aşk,Macera,Polisiye türü bir roman..Harika bir anlatımı var yazarın..Özellikle Jaclyn'in sinir krizi geçirdiği sahne çok güzel ve komikti..
Tavsiye ederim!!!...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »