Aşk Tuzağı

6 puan

eee malum ben en başından beri söylüyorum Linda Howard severim diye... Nitekim, yazar beni yine şaşırtmadı; ama bu kitap yazarın okuduğum diğer kitaplarına göre biraz daha sönüktü. Yayın sırasına bakmadım, belki ilk kitaplarından biridir.

Jaclyn Wilde, annesiyle beraber organizasyon şirketinde çalışan başarılı bir kadın... En belirgin özelliği kontrollü ve çekici olması. Jaclyn'ın bu güne dek çalıştığı en geçimsiz gelin Carrie Edwards öldürülünce tüm gözler otomatikman Jaclyn'a çevriliyor. Çünkü kurbanı en son gören(katil haricinde elbette) o... Neyseki kızımızın şüpheli konumundan tanık konumuna geçişi uzun sürmüyor.

Ha, bu arada Dedektif Eric Wilder'i unutmamak lazım. Bu ikilinin cinayet soruşturmasıyla tanıştığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü tam da cinayetten önceki gece Jaclyn ve Eric'in tek gecelik bir kaçamakları var...

Polisiye anlamında basit kalıyor kitap; ama yine ilişkiler açısından bakacak olursak Linda Howard'ın tarzı hemen göze çarpıyor. Katili çabucak tahmin ediyorsunuz ve yanılmıyorsunuz, Jaclyn ve Eric'i okurken eğleniyorsunuz.
Ama yine de dediğim gibi, yazarın daha başarılı kitaplarını da okudum :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »