Aşk Hiç Bitmez (Matchmakers #3)

9 puan

Rochford Dükünün kız kardeşi Calandra yirmi üç yaşındadır. Anne ve babası öldükten sonra abisi kendisine bakmış hep yanında olmuştur. Son zamanlarda evlenme zamanının geldiğine dair söylenti ve baskılar artmıştır. Özellikle büyükannesi kendisini evlendirmeye kararlıdır. Abisi ise zamparaların ve servet avcılarının onu avlamasına izin vermemeye kararlıdır. Dükten korktukları için pek çok erkek Calandra'nın karşısına çıkamaz.
Meşhur Leydi Odelia Pencully seksen beşinci yaş gününü kutlamak için maskeli balo düzenler. Partide Callie'nın dikkatini bir adam çeker. Bromwell Kontu onu başka bir adamın saldırısından kurtarır ve yakınlaşırlar. Onları yalnız gören abisi büyük tepki verip Bromwell'i kardeşinden uzak durması için uyarınca bu olay abisi ile Callie arasında sorun olur. Callie'de Francesca'dan kendisine bir eş bulma konusun da yardım etmesini ister. Aklında ki isimlerden biri de kendisine ilgi gösteren Bromwell.

Bromwell, Dük ve Frencesca'nın ayrılmasına sebep olan kadının kardeşidir. Ablası ona dükün kendisini hamile bıraktığını adını lekelediğini ama evlenmediğini söylemiştir. On beş yıl önce Bromwell daha çok genç olmasına rağmen düke meydan okumuştur. Fakat dük onu ciddiye almamış ve sosyetenin gözü önünde küçük düşürmüştür. Bromwell dük ile yüzleşmek için kardeşini kullanmaya karar verir. Callie'i kendisine aşık ederek intikam almak ister. Fakat sık sık bir araya gelen ikili birbirinden etkilenmeye başlayınca işler değişir.

Yazar sade ve akıcı yazıyor sıkmıyor. İkiliden çok herkesin olayı, hayatı vardı. Önce kitap ilerlemedi geç açıldı.
Rochford Dükü ve Francesca'nın hikayesini daha fazla öğrenme fırsatı oldu zaten Frencesca yine önemli bir yere sahip kitapta. Sık sık görüyoruz. Irene ve Gideon ikilisi de vardı onların hikayeleri de kısaca hatırlatıldı.
İkilinin hikayesini okuyormuş gibi hissedemedim bu yüzden, bunun dışında güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »