Aşk Gibi Günah Gibi

7 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/ask-gibi-gunah-gibi-rothwell-4-madeline.html
Serinin en güzel kitabı oldu benim için. Tabi bunda Easterbrook Marki'mizin de etkisi büyük oldu. Uzun zamandır onun kitabını okumak istiyordum ama yayınevi sağolsun seriyi sondan başa yayınlayınca ve baskısı bittikten sonra kitabı tekrar piyasaya sürmediği için uzun süre aramak zorunda kaldım.
3. Kitapta olduğu gibi bir çeviri felaketi yoktu bu sefer.
Christian, kendisi kadar gizemli bir geçmişe de sahiptir. Bu gizemin bir parçası da Leona'dır. Çin'den bir ticari anlaşma için gelen o ve Christian'ın zamanında yaşanmış kısa ama güçlü bir ilişkileri olmuştur. Tabi kızımız o ilişkiden sonra oldukça değişmiştir. Artık babasının şirketi için yeni yollar arayan ve onun ölümüne sebep olan kişileri bulmaya çalışan kararlı biridir. Tabi başını bu sayede bir çok belaya sokacaktır.
Diğer kitaplara nazaran bu kitap daha hareketli, Christian'a olan zaafım yüzünden erkek karakterini en sevdiğim parçası oldu.
Aslında yazarın kalemini okumayı sevsem de yine de mükemmel bulmuyorum. Öncelikli olarak her ne kadar güzel, akıcı, heyecanlı bir hikaye okumuş olsam da bir şeyler eksikti bana göre. Ne bileyim karakter arasında bir tutku vardı, hem de ne tutku, ama bu beni tatmin etmedi. Belki Christian'ın kitabı olduğu için böyle düşünmüşümdür ama serinin diğer kitaplarında da bu 'tamamlanamamışlık' hissini duymuştum.
Önceki kitaplarda yer alan karakterlerin hepsini gördük, seri sonu olarak güzeldi. Umarım yazarın daha fazla kitabı çevrilir ve bu söylediğim eksiklikler olmamış olur. Ki seri de olduğu gibi özellikle bu kitabın berbat, itici ve historical'dan yoksunluğuna değinmiyorum bile.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »