Aşk - Esaret

4 puan

Gianna hayatı boyunca iki şeyi çok istemiştir. Budalaca aşık olduğu adamı ve elde etmek için mülakata katılacağı yönetici asistanlığı pozisyonunu.İş hayatını büyüleyici bir şekilde değiştirebilirdi. Zorda olsa işi alır ve bir yıl boyunca birçok başarıları olur. Son işleri ise en özelidir. Fakat beklenmedik bir şekilde Jack ortaya çıkar.

Jackson Rutledge başarılı ,zengin ve yakışıklı bir iş adamıdır. Hem yakışıklılığı hem de aile adı yüzünden kadınlar hep üzerine düşmüştür. Gia ile bir barda tanışmışlardır. Jackson Washington D.C'de yaşar Gia ise Vegas'ta. Beş hafta boyunca her hafta sonu ve ara sıra hafta içi günlerde Gia'ı görebilmek için yanına uçmuştur.Beş hafta geçirdikten sonra Gia'ı açıklama yapmadan terk etmiştir. İki yıl sonra tam Gia hayatını yoluna koymuş, iyi bir işte çalışırken geri döner. Jackson aniden restoran sektörüne ilgi duymaya başlamıştır. Gia onu aştığını düşünse de görür görmez etkilenir.Bu kez çok kısa bir süreliğine de olsa kaçan Gia olur ve Jackson kovalar. Daha karşılaştıkları ilk anda kaldıkları yerden devam etmek istediğini bu kez tapınacağını söyler. Önce ki yaptıklarından çok pişmandır. Jackson kararlı olunca Gia ne kadar karşı koyabilir ki?

Jackson ne saçma işler yapıyor öyle o ne saçma bir terk etme nedeni. Jackson bana hiç mantıklı biri gibi gelmedi. Okurken çok sıkıldım kısa olmasına rağmen uzun bir süre oyaladı beni, zaten kitap uzun değil neden yan karakterler bu kadar çok anlatılır ki kitabın tamamı neredeyse yan karakterler ile geçti. Okumam gereken bir kitap mı hayır okumasam olurmuş.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »