Asıl Gerçek (Shaw and Katie James, #1)

9 puan

http://birumuthayal.blogspot.com/2018/06/david-baldacci-asl-gercek.html#more


Yazarın kitaplarını ne kadar geç keşfetmiş olsam da hemen hemen çoğunu okudum. Ve okuduklarım içinden de birçoğunu çok beğendim. Genelde akıcı bir anlatıma sahip, okurken kitabın nasıl bittiğini anlamadım.
A.Shaw uluslararası çalışan bağımsız bir iş bitirici iken kendisine komplo kurulması sonucu tek bir hükümet için çalışmaya mecbur kalıyor. Shaw bir yanda sevdiği kadınla evlenme umudu bir yandan da tehlikeli ajanlık işi olan ikili bir hayat yaşamaktadır. Ta ki dünyayı etkisi altına alan bir tehdidin hükümeti, tüm hükümet ajanlarını ve güvenlik birimlerini alarma geçirecek bir olayın meydana gelmesi ile Shaw bu görevle daha şahsi ilgilenmeye başlıyor.
Katie James geçmişte verdiği kayıbın acısı alkolle atmaya çalışıp dibi gören bir Pulitzer ödüllü bir gazeteci. Tekrar eski şöhretine kavuşmak için etkili bir haber arayışındayken Shaw ile yolları kesişiyor.
İkisinin gerçeği bulmak için birlikte hareket etmeleri ile müthiş bir heyecan, macera dolu bir dünya ile karşılaşıyoruz. Kitaba sabah başladım akşamına bitirdim. Yani demem o ki elimden bırakamadım. Şimdi sıra serinin ikinci kitabında 

------------------

Katie dikkatlice ayağa kalktı. Bacaklarını hissetmeye çalışıyordu. Çantasını omzuna attı. “Shaw öleceğiz değil mi?”
“Muhtemelen. Neden?”
“Sadece emin olmak istedim.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »