Arzunun Efendisi (Brotherhood of the Sword/MacAllister #1)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2019/03/kinley-macgregor-arzunun-efendisi.html

Ayy nasıl özlemişim historical romans okumayı. Arayı soğutmadan en azından ayda 2-3 tane okumam gerek bu türü yoksa çok özlüyorum.

Kinley MacGregor kitaplarını görüyordum ve merak ediyordum. Şimdi okudum ve çok sevdim. Kurgu çok güzeldi, akıcıysı ve merak uyandırıcıydı. Güçlü karakterler vardı ve savaşmaktan korkmayan, istediğini elde etmeye çalışan kadın karakter olması hayranlığımı kazandı.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Draven kendi köyüne saldırıldığını iddia ederken Hugh kendi topraklarına saldırıldığını iddia ederek krala başvurduğında kral çözüm üreterek kendi sadık savaşçısı Draven'ın tek vazgeçemeyeceği ve dönmeyeceği şeyi şerefi üzerine söz verip yemin ederken kendisine daha önce ihanet eden Hugh'dan kızının bir sene Draven'ın korumasına verilmesini ister. Hugh'un en küçük kızı Emily, bir sene Draven'ın yanında yaşamayı fırsata çevirip, genç savaşçının kalbini çalmaya ve evlenmeye karar verir.
Kitapta Emily ve Draven'ın arasındaki cinsel çekimi, eğlenceli diyalogları, aşkın bir fidan gibi filizlenmesini ve geçmişin acı hatıraları ve suçluluklarla yüzleşmeleri okuyorduk.

Bazen öyle diyaloglar oluyordu ki 32 diş sırıtıyordunuz bazem de kaşlarınızı çatıyordunuz.

Draven'ın salonundaki masayı kırdığı sayfalar... süperdi.
Bir de kralım karşısına Emily içim cezasını çekmeyi kabullenip çıktığı kısım...

Emily'nin karakteristik özelliklerini sevdim. Bu türdeki kitaplarda güçlü kadınları seviyorum. Ne istediğini bilen ve o elde etmek için çırpınan kadınları...

Kitapta eksik bulduğum kısım son bölümdeki savaş sahnesiydi azıcık daha detaylandırılabilirdi bence.

Onun haricinde kitabı sevdim. Güzeldi ve okumaktan zevk de aldım.

Eğer historical severseniz mutlaka el atın derim :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »