Arzunun Efendisi (Brotherhood of the Sword/MacAllister #1)

7 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/07/arzunun-efendisi-brotherhood-of.html

Kinley MacGregor aslında Sherrilyn Kenyon'muş 😱😱😱😱😱😱

Kapağı bana düşük bütçeli Amerika'n komedi filmlerini hatırlatan kitap ile merhabalar herkese.

Sandığımdan daha akıcı ve güzeldi kesinlikle Arzunun Efendisi. Dili basit, çeviri ve düzenlemede bir sorunla karşılaşmadım ki kitabı sabaha doğru okuduğumdan uykulu halim nedeniyle gözüme çarpmamışta olabilir.

Kralın iki önemli derebeyi Hugh ve Draven arasındaki anlaşmazlık sonucunda kral Hugh'un üç kızından en küçüğünü bir yıllığına gözetmesi için Draven'a verir, bunun karşılığında da ondan kızı incitmeyeceğine ve Hugh'un topraklarına saldırmayacağına dair şeref sözü alır.

Söz konusu kadın karakterimiz ise babası onu çok sevmesine rağmen, aslında fazlaca sevmesi dolayısıyla evde kalmaya yüz tutmuş Leydi Emily'dir. Onu almaya gelen yabancı kendisinde korku uyandıracağına heyecan yaşatır, bunun sebebi kalelerine doğru dürüst misafir ağırlamalarına izin verilmediğinden dış dünyaya bir türlü açılamayıp koca bulamamasıdır. Fırsat ayağına gelmiştir ki, üstelik çok yakışıklı bir fırsattan bahsediyoruz Emily onu elde edebilmek için her şeyi yapacaktır.

Kitap boyu aralarında süren çekim Draven'ın verdiği şeref sözü ve ailesinden geldiğine inandığı bir lanet yüzünden sekteye uğrar. Aralarındaki kedi fare oyununa bayıldım, Emily karakterini özellikle sevdim hele onun hakkında yazılan sünepe, aptal denen yorumlardan sonra, neden böyle bir şeyler yazma gereği duymuşlar çok merak ediyorum gayet de tuttuğunu koparan biriydi tarihi aşk romanlarının kadın karakterlerine göre. Yazar erkek karakterlerin trajik bir geçmişe sahip olmalarından ise haz alıyor herhalde Karanlığın Efendileri serisinden yola çıkarsam, Draven'da geçmişinde birçok acı barındırıyordu.

Bu kitap hakkında çok kötü yorumlar okumuştum. Yazara kesinlikle haksızlık edilmiş. Ve bu yazar aslında Sherrilyn Kenyon'muş! Adını google da aratınca gözlerime inanamadım🤣 Evet onun Dark Hunter serisine kıyasla daha zayıftı ama aynı zamanda gayet güldüğüm, eğlendiğim, Draven'a sinirlenip sinirlenmemek arasında kaldığım ve kendisinin kitabın sonunda yaptığı hareket ile beni gülmekten krizlere sokmasının yanı sıra barındırdığı dram ve eğlenceli yan karakterleri sayesinde gayet severek okuduğum bir kitaptı. İtiraf ediyorum yazarın o olduğunu önceden bilsem beklentim had safhada olurdu ve hayal kırıklığına uğrayabilirdim diye düşündüm başta ama serisinden ayrı tutarsam kendi çapında gayet de güzeldi şimdi hakkını yemeyeyim. Tabi şimdi siz bu yorumu okuyunca beklentiniz bayağı yükselir o yazarı okuduysanız ama bu bilgiyi vermeden duramazdım tutamadım kendimi.

Draven'ın erkek kardeşi Simon'u okumayı çok isterdim sanırım onun kitabı yok çıkarsa da eğer yedi kitabı çıkmış bir seride sonralara kaldığı için diyorum acaba yazar Simon gibi müthiş bir karaktere ne gibi sadist işkenceler yapmıştır vazgeçiyorum fikrimden.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »