Arzunun Efendisi (Brotherhood of the Sword/MacAllister #1)

10 puan

Arzunun Efendisi-Kinley MacGregor

Olağanüstü büyüleyici bir kalem ile tanıştım Kinley MacGregor Arzunun Efendisi Orijinal adı Master of Desire yan serisi ile 7 kitaplık bir seri olduğunu gördüm..Ne kadar doğru bilemesemde büyüleyici bir yazar ile tanıştım..Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..
Çocukluğunda tanık olmaması gereken bir olaya tanık olan Rawenwood Kontu Draven De Montague kalbi gözünün önünde annesi öldürüldükten sonra atmıyordu ve yüzü gülmüyordu şadece görev ve şeref için yaşayan..yaşamak için öldüren Hral Henry'nin Şövalyesiydi..
Öte yandan Lady Emily hayat dolu bir genç kız..babasının en değerlisi en nazlısı belki de en güzeli..Onunda en büyük emeli evlenip çocouk sahibi olmak bir yuva kurmak..Ancak babası karısı ve iki kızı doğum esnasında ölünce kzılarının bir daha erkek yüzünden ölmelerine öüsaade etmeyeceğine yemin etmiştir..Bu yzüden de Emily'nin evlenmesi bira mucizelere kalmıştır..
Draven ve Hugh arasında bir ithilaf vardır..bu anlaşmazlıktan bıka Kral Henry Emily'nin bir yıllık gözetim ve himayesini Draven'e verir..Buraya kadar her şey normal ama bizim evliliğe kafasını takan leydimizn dikkat okları bir anda başlardan ondan korkup ürksede Draven'e yönlenir!!Bu dakikadan itibaren ikili arasında tam anlamı ile kedi ve fare oyunu başlar .Draven kaçar Emily kovalar..Bazen yalnız mücadele eder bazen yardım alır tam anlamı ile müthiş bir kedi-fare oyunu..
Bu kovalamaca sırasında birbirleri ile diyalogları özellikle Draven ile Emily'nin panayır maceralarını çok sevdim..Aşk ve Mizahı yazar o kadar güzel harmanlamış ki olurken çoğunlıkla kahkahalarımı tutamadım..
bitmesin diye de çok yavaş okumaya çalıştım..Bence Düşler Krallığı ve Gelin romanlarını zevk alarak okudusanız bu romana bayılacaksınız..O yüzden bir an önce acele edip bu güzel orta çağ romanına bir an önce başlayın derim..

fantasticfiction'da bu güzel romanın sıralaması aşagıdaki gibi geçiyor..Yayın evinden temennim bu seriye gereken özeni göstermeleri....

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »