Akşam Yıldızı (McBride Family #1)

9 puan

Simon Blackwell karısı ve çocuklarını kaybedince bu olaydan kendisini sorumlu tutmuştur. Toplumdan uzak kalmış tüm kapılarını kapatmış münzevi bir hayat yaşamıştır. Teyzesi yetmişinci doğum günü partisinde bulunmasını istemiştir. Annesinin ailesinden sadece ikisi kaldıklarından Londra'dan nefret etmesine rağmen mecburen gider ve ummadığı karşılaşmayı yaşar.

Annabel McBride bir dükün kız kardeşidir.Bir gün kuzeni ve onun iki çocuğu ile parkta gezinti yapıp,çocukları oynatırken çocuklardan biri uzaklaşır. Üzerine bir at ve sürücüsü hızla yaklaşırken onu ezilmekten Simon kurtarır. Annabel teşekkür etmeye dahi fırsat bulamadan onu çocuğun annesi sanıp hemen azarlar. Onu önce annesi sanıp anneliğe uygun görmeyen,sonrada bakıcısı sanıp hemen kovulması gerektiğini söyleyen zalim,kaba,zorba adamın hiddetinden dolayı ağzı açık kalır,şok olur. Kendisini çok şaşırtan adamı şiddetle dövmek istese de bir leydiye yakışmayacağından yapamaz. Bu kaba adam Anne'nin hoşuna gitmese de etkilenmeden yapamaz.

Simon'un rica üzerine gittiği kutlamada ikili yeniden karşılaşır.Yakınlaşan ikili Anne'nin abisinin dahil olması ile bir anda kendilerini evli bulur. Simon bu evliliğin gerçek olmayacağını, geçmişte başına gelenlerden sonra yine birini sevemeyeceğine dair kararlıdır. Bir kaybı daha kaldıramayacaktır. Bu yüzden Anne'den kaçmaya çalışır ama etkilenmeden de yapamaz. Anne sevmeden yaptığı üstelik istenmediği bu evlilikte pes etmemeye kararlıdır. Bu yüzden Simon ne kadar kaçarsa kaçsın vazgeçmemesi ve Simon'un yeniden kalbini açması çok güzeldi.

Simon'a üzülmemek, kadın karakterin azmine hayran olmamak elde değil. Güzel duygu yüklü bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »