Ahlaksız Teklif (Notorious, #1)

8 puan

Nicole Jordan // Ahlaksız Teklif

Notorious yani “ADI ÇIKMIŞLAR” serisinin ilk ktabınıda böylelikle okuyup bitirmiş bulunmaktayım. Son yaz tatilime damgasını vurdu diyebilirim.
Lord Sin okunması en keyifli kitaplardan ve hatta karakterlerden birtanesiydi. Seriye her ne kadar sondan başlamış olsamda aynı keyfi,heycanı ve tutkuyu hissettiğimi belirtmeliyim. Yazara değinmeme gerek yok sanırım.Zira mutlaka kitaplığınızda bulunması gereken yazarlardan ilk sıralarda yer almalı.
Diğer sevdiğim ve hatta okunması gereken yazarlarda yaptığım gibi ufak bir araştırma sonunda kayde değer bir çok kitbına rastladım,umuyoru yayınevi bu yazarı arkalara doğru itmez ve bizlere yeni kitaplarınıda okuma şansı tanır…
Ve bu dört kitapta serinin adı gibi sosyetede “adı çıkmış” lordların hikayelerinin anlatıldığı keyifli kitaplardan…

Lord Damien Sinclair gece yarısı bir pusula alır,pusulada kızkardeşinin evden kaçtığı ve kaçtığı kişinin sadece bahis üzerine kızkardeşini kandırdığını öğrenir. Ve talihsizlik üzerine kızkardeşi geri dönerken kaza geçirir.
Artık Lord Sin için intikam almak kaçınılmazdır. Kardeşini bu duruma düşüren Lord dan intikamını bütün mal varlığını kumarda kazanarak el koyar. Ama hesaba katmadığı Vanessa Wyndham dır.
Vanessa malları geri alabilmek için Lord Sin ile anlaşmaya varmak zorundadır. Tabi hiç ummadığı bir teklifle karşı karşıya kalır. Ahlaksız bir Teklif olsada evini kaybetmeyi göze alamaz..

Ve konu böylelikle başlamış olur.Elbette benim anlattığım çok yüzeysel olan kısmı,aralarındaki çekişme,tutku ve kaçınılmaz aşka sürüklenmelerini okumak çok keyifliydi. Hele ki konu adı çıkmış bir lord olunca temkinli davranmakta fayda vardır. Peki nereye kadar?
Bu kısmınada sizler okuyarak karar verin
Tavsiyemdir.

SeRpiL…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »