Aç Gözlerini (Blackstone, #3)

8 puan

Önce ki kitap ikilinin Ethan'ın ablasının evine gittiği zaman bitmişti ve kaldığı yerden devam eder. Ethan evlenmek ister. Bu Brynne için tehlike oluşturan insanların onunla evlendiğini duyduklarında uzak duracaklarına,tehditlerden korunmasını sağlayacağına inandığı için yaptığı bir plandır. Brynne'nin çalışma vizesine ihtiyacı kalmayacak,onu koruyabilecektir. Üstelik birbirlerini de seviyorlardır. Bu yüzden bu mükemmel çözümü bulur. Daha bu fikir sindirilmemişken Ethan'ın ablası Brynne'nin hamile olduğunu düşünür ve bu düşüncesi doğru çıkar. Hamilelik için bir kabullenme sürecinden sonra hemen sahiplenirler. Artık önceliklerinde bebekleri de vardır.
Büyük bir haber yaparak evlenmelerinin,çocuklarını duyurmalarının Brynne'nin peşindekileri korkutacağını düşünseler de öyle olmaz ve Brynne kaçırılır. Neyse ki Brynne korkusuna rağmen akıllıca hareket eder şifre bırakır,yerini çekip atar,facebookdan konum bildirip Ethan gel beni al diye durum bile atar. Tüm yaşanan sıkıntılara rağmen küçük üzümleri,frambuaz olur sonrasında yeşil zeytin,kuru erik,şeftali olur ve anne babası da evlenir.

İkilinin duygularının dahada yoğunlaştığı bir kitap. Ethan'ın kabuslarının sebeplerini daha çok öğrenebiliyoruz. Tehlike ise şaşırtmalı olarak bambaşka birinden geliyor. Bu kez ikilinin bakış açısından okuyoruz ve bu durumu daha çok sevdim. Son sayfalar dışında hareketlilik olmadığından çok uzatılmasına gerek yoktu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »