Kullanıcı Araçları

Debbie Macomber

167 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleşimlerdeki ev ve aile yaşantısı ile kalıcı dostluklar üzerine kalpleri ısıtan, keyifli ve eğlenceli hikâyeler yazmaktadır.

Her kitabıyla dünyada büyük ilgi uyandıran Macomber, aynı zamanda çok satanlar listesinin daimi yazarlarından biridir. Macomber’ın eserleri, satışa çıktığı ilk hafta New York Times, USA Today ve Publishers Weekly listelerinde yerini almayı başarmıştır.

İlk kitabıyla birlikte oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başaran Macomber, yakın zamanda Türkiye’de de yayımlanacak The Christmas Basket adlı kitabıyla 2005 yılında Rita Ödülleri / “En İyi Roman” ödülünü kazanmıştır. Bunun dışında da birçok ödüle layık görülen Macomber, Quill Ödülleri’nde “Okuyucunun Seçtiği Roman” ödülünü de alarak bir ilke imza atmıştır.

Debbie Macomber‘i New York Times’ın en çok satan yazarlarından biri yapan en önemli özelliği zorlayıcı karakterler yaratmak ve onlara kitaplarında gerçek bir yaşam sunmak. Kendi deneyimleri ve gözlemlerine dayanarak yazdığı romanlarında küçük kasaba yaşamları, ev ve aile, sağlam dostluklar büyük yer ediniyor. Her kitabı dünya çapındaki okuyucularına...
daha fazla

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Kadın
Doğum Tarihi
22 Ekim 1948
Doğum Yeri
ABD

Kitapları (birleştir)