Üftade, 55 adet değerlendirme yapmış.  (2/8)
Ah mine'l - Aşk
Ah mine'l - Aşk

7

Bir bölümü gereksiz, söz de çok uzatılmış, o bölümü okurken çok sıkıldım. Lakin diğer her bir bölüm başlı başına enfes, hele ki sonlara doğru Nedim'in beyitlerini incelediği kısımda çok eğlendim..

Seni Ne İhtiyarlattı
Seni Ne İhtiyarlattı

8

Çok hoş bir tat bıraktı bende.. Hikaye okumayı çok sevmem ama bu kitapla hikaye okumaya daha sıcak bakar oldum. Özellikle birkaç hikayeyi, telefonda arkadaşıma okudum o da çok etkilendi. Tavsiye edilebilecek bir kitap.

Ertesi Dünya
Ertesi Dünya

7

Naif bir eser, insanın kendini bulduğu ya da herkesin kendini bulabileceği kesitler var. Hikaye okumak için güzel bir seçim olabilir. İtibar dergisinde hikayeleri çıkan bir yazar zaten.

Aşkın Metafiziği
Yumurtayı Hangi Ucundan Kırmalı
Yumurtayı Hangi Ucundan Kırmalı

10

Çok güzel bir kitap, mutlaka bilhassa gençlerin okuması gereken bir kitap. Tespit İslam diye geçse de bence çok farklı görüşlerde insanın hayretle okuyabileceği bir kitap. Bildik şeylere dahi öyle bir yerden bakmış ki Özdenören, okurken loblarım gülümsedi :)

Köpekçe Düşünceler
Müstesna Deliler Albümü
Müstesna Deliler Albümü

8

Yazarın hayatlarından bahsettiği ''deliler'' yer yer yüreğimi öyle burktu ki, dünyanın acımasızlığına bir kez daha yandım... İnsanlar ne kadar kötü... İnsanlar ne kadar da iyi bazen... Bazen deriz ''bizim de yaşadığımız hayat be kardeşim'' Okuyun ve düşünün derim, akıl sağlığını bir kuşun kanadına oyalamış insanların yaşadığı ne? Tek eleştirim, son 25 sayfa kitapla bağdaşmıyor bence. Ama o sayfalar da kendi içinde güzel.