Kontesden, 19 adet değerlendirme yapmış.  (3/3)
  ileri »
Bazıları Ateşli Sever (Kincaid Hihgland #1)
Bazıları Ateşli Sever (Kincaid Hihgland #1)

6

İçinde İskoç kelimesi için bile aşık olabileceğimi düşündüğüm ama kıza sinir olduğum ve kızı güçlü gösterebilmek için kalemini iyi kullanamayan ve toy olduğunu belli eden yazarın hayallerimi yıkan kitabı. Kimi sahnelerin, ışık hızıyla geçmesine karşın en sıkıcı sahnelerin bir türlü akmak bilmemesi ve sondan bozma bir şeyle kitabın son sayfasının gelmesi. Umut vaat eden bir yazar lakin daha kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.

Uyumsuz (Uyumsuz, #1)
Uyumsuz (Uyumsuz, #1)

7

Filmini beğenerek izlediğim için hemen okuduğum kitap. Filmle kitap neredeyse aynıydı. Genel olarak kitabın konusunu ve olay örgüsünü çok beğendim. Değişik bir atmosferi var ve güçlü kızıyla insanı fena halde kendine çekiyor. Ama gelgelim ki, puan kırmamın nedeni, kitabı okurken çok beğenmeme rağmen zevk alamamam. Sebebini kötü çeviri olarak düşünmüştüm ama orjinal metnine baktığımda da, onun da aynı türde yazıldığını gördüm ve şimdiki zaman kipiyle yazıldığı için ben pek beğenemedim. kişisel tercih meselesi ama yeni başlayacak arkadaşları da bu konu da uyarmak istedim.

Kötü Çocuk
Kötü Çocuk

3

İyi bir yayınevinden çıkan ve adını tüm ülkeye duyuran gen bir yazarın ilk kitabı. Genç bir kıza destek olmak adına bende kitabı aldım ama lakin abartılacak, elle tutulacak veyahut övülecek herhangi bir şey kesinlikle bulamadım. Tasvirler kötü, olay örgüsü yok, sırlar da gizem yok, baş kahraman da akıl yok, tamamen 'badboy' severlere kendisini sevdirmek için yazılmış kötü bir kitap. Bir daha yüzüne bakmayacağım kitaba verdiğim paraya acıyorum.

Meleklerin Kanı
Meleklerin Kanı

6

Konusunu ve yazarın hayal gücünü çok beğenmeme rağmen ikinci kitabı olmadığı için bira sönük geçen kitap.

Aşk Şarkısı
  ileri »