Kontesden, 19 adet değerlendirme yapmış.  (2/3)
Solucan 3
Solucan 2
Solucan
Solucan

3

Kurgusunun yazara özel olmadığı, karakterlerinin tam olarak tanıtılamadığı, yazarlık deneyimine ait hiçbir şeyin olmadığı, 50 milyon okuru nasıl topladığını bir türlü anlayamadığım kitap. Hayran kitlesini, wattpad akımına kapılan genç kızların oluşturduğu bu hikaye de ben kendime göre, bir şeyler katacak veyahut yazarlığa değer hiçbir şey bulamadım.

Bir Kavanoz Aşk Vuslat
Bir Kavanoz Aşk Vuslat

7

Wattpad de hikaye iken çok beğendiğim ve kitabının çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim hikaye.

Yabancı
Yabancı

8

46 yayınevinden teklif alan, bir yılı aşkın süredir yeni bölümü gelmeyen, wattpad de 110 milyon kez okunan ve on yedi yaşında bir kız tarafından nasıl yazıldığına hayret edilen kitap. Enteresan ve de çok güçlü olan kalemi, uzayıp giden ama asla sıkmayan tasvirleri, birbirinden güçlü ana karakterleri ve kimsenin yazamayacağı bir olay örgüsü ile kırk yıllık yazarlara taş çıkartan kız! Henüz okumadıysanız, sizi wattpad e davet ediyorum. Asla pişman olmayacaksınız.

Bütün Şiirleri
Bütün Şiirleri

9

"Ruhum bir heykel gibi düşüp parçalanırdı, Bu sesleri duyanlar gülüyorum sanırdı." sözlerinin yer aldığı ve hiçbir şekilde tarafsız değerlendiremeyeceğim yazar. Düşünce tarzına ve kalemine hayran olduğum, karakterleriyle bizi özdeşleştiren güzel yazarımız. Arıyoruz, Anıyoruz

Altın Zambak - (Bloodlines, #2)
Altın Zambak - (Bloodlines, #2)

7

İlk kitabına göre çok daha fazla beğendiğim, ana serinin karakteri kadar olmasa da bu kızı da sevdiğim boş zamanda okunabilecek bir seri.