Frezya, 42 adet değerlendirme yapmış.  (4/6)
Şeker Portakalı (Zeze, #1)
Ateş, Güneş ve Ada
Ateş, Güneş ve Ada

3

Yazar kitabında, erkeklerin ergenlik dönemindeki ruhsal durumları üzerinde durmuş. . Etkileyici olduğunu söyleyemem ..Sonuç herkes kitap çıkarmamalı:)

Serenad
Serenad

8

Üç kadının hikayesi, asıl roman kişisi Maya Duran’ın Frankfurt-Boston arası uçak yolculuğu süresine sığdırdığı hatırlamalarıyla ve copy/paste bilgi notlarıyla zenginleşiyor. Maya Duran’ın kendi hikayesi de bir “kadın hikayesi” olarak ayrıca dikkat çekici.Okunmaya değer..

Kürk Mantolu Madonna
Kürk Mantolu Madonna

8

Gerçek aslında göründüğü gibi olmayabilir.. Sabahattin Ali'nni aşkı anlatım dili,betimlemeleri o kadar başarılı ki,tüm hikaye gözünüzde canlanıyor,dalıp gidiyor,bir çırpıda okuyorsunuz kitabı..

Kuyucaklı Yusuf
Kuyucaklı Yusuf

6

Dil ve anlatım bakımından kürk mantolu madonna kadar iyi olmasa da, okumaya değer bir Sabahattin Ali romanı. tıpkı kürk mantolu madonna'nın (anti)kahramanı Raif bey gibi sevgi uğruna pek çok şeyi göze alan, ancak baş edemediği "dış koşullar" nedeniyle kaybetmeye mahkum olan öksüz-yetim Yusuf'un öyküsü..

Empati
Empati

7

Kesinlikle yazarın ilk kitabı "olasılıksız" kadar başarılı değil..kitabın ilk 100 sayfasını tek seferde olur da okuyamazsanız tekrar tekrar başa dönmeniz gerekebilir.."olasılıksız"ın etkisini yaratamayacak olsa da ilk kitabın yüzü suyu hürmetine bitirirsiniz:)

Oğullar ve Rencide Ruhlar (Alper Kamu, #1)
Oğullar ve Rencide Ruhlar (Alper Kamu, #1)

7

Son ana kadar güzel güzel islenen hikaye ve bu esnada olusturulan olasiliklar, yaratici senaryolar, iki sayfada bitiriliyor.Zerdüşt kısmı da hiç de gereksiz degil ama okuyucunun hayal gucune biraz daha yük binmeliydi.Bu kisa öykü boyunca çok iyi bir sekilde hayata geçirilmiş o karakterler sanki alelacele veda etmeden kacip gidiyorlar, hikayenin kendisini de ucundan tutup götürüyorlar erkenden.