fndkkk, 742 adet değerlendirme yapmış.  (2/106)
Eşekarısı Fabrikası
Eşekarısı Fabrikası

4

Bu neydi boyle. Hayatimda boyle sadist ogeler iceren baska bir kitap daha okumadim. Yazar manyak mi ne bicim kitap yazmis saskinlik icerisindeyim.

Vedaya Zaman Yok (No Time for Goodbye, #1)
Vedaya Zaman Yok (No Time for Goodbye, #1)

9

Mukemmeldi. Ben bu zamana kadar boyle deli bir kurgu okumadim.

Derisi Olmayan Kız
Derisi Olmayan Kız

6

Yani polisiye kitaplarini cok severim ama bu kuzey avrupa edebiyatinin anlatim sekli cok vahsi. Manyak gibi bir kurgu olusturmus yazar, butun tuslara basmis gibi her turlu suc, olay ve istismar var. Okurken cidden cok zorlandim. Sinirim bozuldu durduk yere.

Dolunayın Özgür Kadınları
Dolunayın Özgür Kadınları

9

Cok faydalandim. Bir cok soruya cevap buldum. Bence Doktor hanimin butun bunlari kadinlara bunlari anlatmasi lazim. Inanilmaz bir farkindalik cunku.

Kral Ölünceye Dek
Kral Ölünceye Dek

1

Keske eksi puan falan verebilsem. Bu sacma seyi okumak icin cabaladigim her anima aciyorum, cok pismanim. Agac olsam bu sey yuzunden kesildigim icin cumle alemden davaci olurdum dusunun. Yazar sacma sapan havali bisiler yazmaya calismis ne dedigi ne anlatmaya calistigi belli degil. Bunu yaparken de insanlarin acilari uzerinde tepinip kendine malzeme cikarmis. Ask falan var diye bir de kapaga yazmislar. Ya rabbel alemin hadi biri bunu basalim dedi de bir kisi bile dur demedi mi arkadasim ne sacmaliyosunuz siz diye. Insanin arkadas cevresinin onemini bir kez daha anladim cidden. Ayrica devamli bir zaman gazetesi atiflari filan var ki irrite edici. Yazim dili o gruba cok benziyor zaten, arastirinca biraz sasirtmadi.

Gelecekten Günlükler: Paul Amadeus Dienach'ın Akılalmaz Öyküsü
Gelecekten Günlükler: Paul Amadeus Dienach'ın Akılalmaz Öyküsü

4

Tuhafti. Inandirici diyemem yazar sanki distopyayla utopyayi harmanlamis gibi ortak bir dunyayi yazmis. Hem garip bir mistisizmi var hem de asiri teknolojik ve modern. Birde iflah olmaz derecede aglak. Ota cope herseye aglayip, gozyaslarina boguluyor, yalvarmalar , abartmalar, eserekli bir ruh hali filan. Ayrica kitapta ukraynalilar , kizilderililer bile gecerken Turklere dair tek cumle yok. Ms 3000li yillarda biz yokuz ,zenciler yok denecek kadar az, cogu irk azalmis ama her yer slav irkindan insanla dolu. Dunya nufunun cogunlugu slav olmus. Yunanlilar bile var bir biz yokuz. Osmanlilar diye bi yerde adimiz geciyor onda da bizi van golu civarina surmusler orada yasiyoruz. Kizilderililler asyaya goc etmisler filan. Dinlerden inanmasalar bile her turlu din varken- zerdustluk bile - ms3000li yillarda anmak icin bile olsa tapinaklari varken islamiyete dair hic bir iz yok. Cok acayip bi kafa yani. Bana daha cok yazarin kendi kafasinda kurdugu bir kurgu gibi geldi. Atesli bi hastalik gecirmis neticede hersey olabilir yani.

Sırrını Derine Göm
Sırrını Derine Göm

7

Yazar genelde boyle hikayeler yaziyor sanirim. Ama ben seviyorum kalemini. Film izliyormus hissi vererek okutuyor. Akis hic kopmuyor , kurgu da hayatin icinden gayet basit ve belli oldugundan heyecanla fakat yormadan ilerliyor hikaye. Sonu ise en cok hosuma gidem kisim oldu. Butun soru isaretleri ve oyle olmasaydi nasil olurdu sorularinin cevaplarini yazmis yazar. Mukemmel.