fndkkk, 754 adet değerlendirme yapmış.  (1/108)
« geri  
Hala Zamanımız Varken
Hala Zamanımız Varken

5

Baslarken iyiydi ama sonrasinda araya giren karakterlerin harcanmasi, laurie ve jack'in bulusabilmesi icin yasananlar fazla gibiydi bence.

Lanetli Aşık
Lanetli Aşık

4

Eh iste denebilecek bi kitap. Duygulari aktarma konusunda basarisiz geldi bana. Karakterler de garip. Alik gibiler ne yaptiklari belli degil. Mahalle yanmis yikilmis, ortalik yangin yerine donmus bunlarin derdi baska filan. 200 kusur sayfa ama okurken cok sıkıldım bitmedi bir turlu. Tek iyisi konusan kediydi oda konusmayi sokemeden kitap bitti zaten.

Uzaklaşmanın Yolu
Uzaklaşmanın Yolu

7

Trajik bir sekilde sonuclanan kazalarin kazazede kismini anlatan cok kitaba denk gelmedim o yuzden bu kitap benim icin ozel oldu. Maggie'nin mucadelesi cidden takdir edilesiydi. Okumasi keyifli oldu benim icin. Bir de keske Ian'in bakis acisini okuyabilecegimiz kismi da olsaydi. Hos olurdu bence.

Düşmanım ile Aşkın Bilimsel Rekabeti
Düşmanım ile Aşkın Bilimsel Rekabeti

7

Sacma sapan ask romanlarindan sonra bilimsel romcom okumak cok iyi geldi cidden. Daha onceden nerd karakterlerin oldugu kitap okumamistim hic hosuma gitti. Hazel ve Corban'in fazla beyinli olusu ve bunun uzerine devamli itis kakis yasamalari ve bunu da bilimsel tartisma esliginde yapmalari beni kitaba bagladi. Yalniz bir tik mustehcenlige kaciyor bu itis kakis tabi bunu da goz onunde bulundurun bence.

Kaçak Yolcu (Malory-Anderson Family #3)
Kaçak Yolcu (Malory-Anderson Family #3)

3

Inanilmaz sıkıcıydı. Adam kazmanın onde gideni kiz da alik midir nedir icim sisti okurken. Duygu degil daha hormonlar kpnustu. Zaten ceviri de bir garip kim konusuyor neden bahsediliyor anlamak oyle zor karmasikti yani.

Sır (Highlands' Lairds, #1)
Sır (Highlands' Lairds, #1)

6

Baslarken mukemmeldi. Cok tatli bir hikayeyle basladi ilerleyen kisimlar cok heyrcanliydi ama dugunden sonra kitabi baska biri yazmis gibi oldu. Asiri sıkıcı ve anlamsiz olaylar sayfalari doldurdu durdu. Son 50 sayfada bir tik duzeldi gibi ama basladigi gibi bitmemesine uzuldum. Birde ceviri cok garipti. Devamli ayrimsamak, duyumsamak, ozbakim, ozirade gibi kelimeler havada ucustu durdu. Cidden bazen asiriya kacmada uzerimize yok gibi hissediyorum.

Gelin
Gelin

6

Yazarla ilk tanismamiz ama begendim kitabi. Sadece ceviri biraz bozuk gibiydi. Bazi satirlarin ne demek istedigini anlamak cidden zor oldu.

« geri