yazar düzenlemeleri
aslıhankaplan, 48 adet değişiklik yapmış.  (2/10)
aslıhankaplan, Otostopçunun Galaksi Rehberi başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Eskiler der ki: Eğer berbat bir perşembe sabahı geçirmemişseniz, bu kavramın anlamını bütün boyutlarıyla henüz bilmiyorsunuz demektir. Bazıları da bu cümlenin fazla iddialı olduğunu düşünür ve kahramanımız Arhurt Dent de bu kişilerden biridir; ta ki o perşembe sabahına kadar. Aslında o perşembe sabahı Yerküre'de yaşayan herkes için berbat geçmişti; değil mi ama, yaşadığınız gezegenin aniden yok edilmesinden daha berbat ne olabilir ve hikâyemiz de işte o perşembe sabahı başlar. Aslında Yerküre'deki canlıların tek bir kurtuluş yolu vardı: Gezegenin havaya uçmasından saniyeler önce Arthur Dent ve son on dört yıldır bu gezegende tıkılıp kalmış arkadaşı Ford Prefect bir uzay gemisine otostop çekmeyi başarmışlardı. Bu ikilinin yolları evrenin o ana dek gördüğü en güzel gemi olan Altın Kalp ile, iki kafalı ve üç kollu eski bir hippi olan Galaktik İmparatorluk Hükümeti'nin Başkanı Zaphod Beeblebrox, paranoyak, zeki, ama kronik depresif robot Marvin ve yıllar öncesinden kısa bir anlığına gelen güzel bir kızla kesişecektir. İyi de bizler neden doğduk? Neden ölüyoruz? Neden bileklerimize bu kadar uzun süre dijital saatler taktık? Bütün soruların cevabı yıldızlara doğru başparmağınızı kaldırmanızda yatıyor. Ve yanınızda bir havlu bulundurmayı asla unutmayın. İyi eğlenceler Restoran'a buyrun. Asla pişman olmayacaksınız...
6 yıl, 6 ay
aslıhankaplan, Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada başlıklı kitabın adını düzenledi

"Otostopçunun Galaksi Rehberi" olan kitap adını "Otostopçunun Galaksi Rehberi (5 cilt bir arada)" olarak değiştirdi.
6 yıl, 6 ay
aslıhankaplan, Ajin: Yarı İnsan 1.Cilt (Ajin: Demi-Human #1) başlıklı kitabın adını düzenledi

"Ajin: Demi-Human, Volume 1 (Ajin: Demi-Human #1) " olan kitap adını "Ajin: Yarı İnsan 1.Cilt (Ajin: Demi-Human #1)" olarak değiştirdi.
6 yıl, 6 ay
aslıhankaplan, Ajin: Yarı İnsan 1.Cilt (Ajin: Demi-Human #1) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

High school student Kei Nagai is struck dead in a grizzly traffic accident, but immediately revives to learn that he may not be like every other human. Instead, he may be a mysterious almost immortal being granted not only the powers of rejuvination but the abilities to see super-natural beings. Scared, he runs away, and is aided in his escape from society by his friend. Unfortunately for Kei, the manhunt is on and he will soon be caught within a conflict between mankind and others like him as they prepare to fight a new war based on terror. On yedi yıl önce, afrika'da savaş alanında ölmeyen insanlar belirdi. O zamandan beri, çok az sayıdaki kişide görülen, hiçbir şekilde ölmeyen Ve hakkında hiçbir şey bilinmeyen bu yeni yaşam formuna insanlar "ajin" diyorlar. Yaz tatilinden önce, japon bir lise öğrencisi eve dönerken trafik kazası deçirip ölür. Yeniden hayata dönen bu çocuğun başına çok büyük bir para ödülü konulmuştur. Böylece, herkesin karşı olduğu bu çocuğun kaçışı başlar.
6 yıl, 6 ay
aslıhankaplan, Ajin: Yarı İnsan 1.Cilt (Ajin: Demi-Human #1) başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 9786059141369
Yayınevi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Gerekli Şeyler
Yayın yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 2016
Yayın ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Mart
Yayın günü düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 30
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali 228, yeni hali 232
6 yıl, 6 ay