zehramenekse17

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
zehramenekse17 bir yazarı favorilerine ekledi.

Gülsen Kılıçaslan, 3 Şubat 1989 yılında Zonguldak'ta doğmuştur. Madenci bir baba ve ev hanımı annenin ilk çocuğudur. Kilimli Yabancı Dil Ağırlıklı lisesini bitirdikten sonra 2011 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.
İlk yazma deneyimlerine orta okul ve lise dönemlerinde başlamış yazdığı hikaye ve kompozisyonlarla çeşitli ödüller alarak edebiyat öğretmenlerinin dikkatini çekmiştir. Üniversite döneminde ise okuduğu bölümden dolayı yazma tutkusuna ara vermiştir.
Hayal kurarken yarattığı dünyayı kafasında gerçek gibi canlandıran yazar Gülsen Kılıçaslan, yazmak için kendisini teşvik eden en önemli unsurun hayal kurmak olduğunu belirtmiştir.
Deli kitabı ile büyük bir beğeni kazanan Gülsen Kılıçaslan, sonunda adını duyurmayı başarmıştır.

Gülsen Kılıçaslan, 3 Şubat 1989 yılında Zonguldak'ta doğmuştur. Madenci bir baba ve ev hanımı annenin ilk çocuğudur. Kilimli Yabancı Dil Ağırlıklı lisesini bitirdikten sonra 2011 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur... tümünü göster

8 yıl, 1 ay
Profil Resmi
zehramenekse17 okumak istiyor.
Şurimşine (Matematikçi Serisi)

Şurimşine
"O dediğin ne demekti?"
"Şurimşine mi?"
"Evet, o."
"Lazca; canımın içi, sevgilim demek."

Sina, yalnızlığının kabuğunda, adını aldığı çöl gibi ıssız bir genç kızdır. Bir partide tanıştığı Deniz ise, dalgalar kadar hırçın bir delikanlı. Adını bile bilmeden birlikte olduğu Deniz'in, yeni matematik öğretmeni olduğunu öğrenmesiyle Sina'nın hayatı tamamen değişir.

Her şeye rağmen Sina'dan vazgeçmeyen Deniz, farkında olmadan ona zarar vermektedir. Sina, yeni tanıştığı sahiplenilme duygusuyla Deniz'e sığınırken, aşkları engelleri aşmalarına yardım edebilecek miydi?

Sina ve Deniz'in yasak aşkı tüm engellere rağmen sürebilir miydi?

"Neden hiçbir şey olmamış gibi davranmadın? Öğretmenimsin, her şeyi yok saysan daha kolay olurdu." "Yapamam. Olmuşla ölmüşe çare olmazmış."
(Tanıtım Bülteninden)

Şurimşine
"O dediğin ne demekti?"
"Şurimşine mi?"
"Evet, o."
"Lazca; canımın içi, sevgilim demek."

Sina, yalnızlığının kabuğunda, adını aldığı çöl gibi ıssız bir genç kızdır. Bir partide tanıştığı Deniz ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 1 ay
Profil Resmi
zehramenekse17 okumak istiyor.
Deli


Annem ve babam, bana karşı hiçbir zaman, o sevgi dolu ve ilgili anne babalar gibi olmadılar. O yüzden ben de küçüklüğümden beri kendimi, rengârenk hayaller kurarak mutlu etmeyi öğrendim. En sevdiğim hayalin rengi ise beyazdı. Beyaz bir gelinlik... Beyaz, mutluluğun, aşkın ve bir gün kendi yuvamı kurabileceğimin müjdecisiydi. Bu evde kavuşamadığım huzura, kendi kurduğum yuvada sahip olacağıma gerçekten inanarak büyümüştüm. Oysa şimdi ailem, bu hayalimi de elimden almıştı.Benimle hiçbir ilgisi olmayan bir olaydan dolayı, hiç tanımadığım ve civardaki herkesin Deli diye bildiği bir adamla evlenmek zorundaydım. Tüm ilçede deli diye tanınan bir adam: Emre. Aradığı şefkati ailesinden bile görememiş, tek hayali bir gün sevdiği adamla evlenmek olan bir genç kız: Elif. Ve zoraki bir evlilik. Kimsenin bilmediği bir psikolojik sorunla boğuşan Emre ve Emre'yi tanıdıkça ona karşı anlayamadığı bir şekilde merhamet duymaya başlayan Elif, gerçek bir aile olabilecek miydi? Emre tekrar delirmeseydi; belki…
(Tanıtım Bülteninden)


Annem ve babam, bana karşı hiçbir zaman, o sevgi dolu ve ilgili anne babalar gibi olmadılar. O yüzden ben de küçüklüğümden beri kendimi, rengârenk hayaller kurarak mutlu etmeyi öğrendim. En sevdiğim hayalin rengi ise beyazdı. Beyaz bir gelinlik... ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 1 ay
Daha Fazla Göster

zehramenekse17 şu an ne okuyor?

zehramenekse17 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.