oktay kocabacak

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
oktay kocabacak okumuş.
Psikopat (Kovac & Liska, #3)

OKURU MERAK İÇİNDE BIRAKMAYI EN İYİ BİLENLERDEN PEOPLEZAMANIMIZIN EN İYİ GERİLİM YAZARI CHICAGO TRIBUNEPOLİSİYE ROMANLARIN KRALİÇESİ NEW YORK POSTNew York Times�ın çok satan yazarı Tami Hoag asla unutamayacağınız, dehşet dolu cinayetlerin işlendiği evde başlayan yeni romanında sizi bir kez daha derinden sarsacak. Çünkü amansız iki dedektifin yaptığı araştırmalar kısa zamanda tam bir insan avına dönüşür ve neticesinde de insan kötülüğünün hangi sınırlara varabileceği bir kez daha gözler önüne serilir.Bunlar öylesine vahşi öylesine korkunç cinayetlerdi ki en soğukkanlı cinayet masası dedektiflerinin dahi yaşamlarını tepeden tırnağa etkilemişti. Haas ailesinin vahşice katledilmesi tüm toplumu derinden sarsmıştı ama herkes kısa zamanda bu cinayetleri işleyenin Karl Dahl olduğunda hemfikir olmuştu. Sadece Yargıç Carey Moore kamuoyunun bu genel yargısını paylaşmıyor gibi gözüküyordu. Bunun sonucunda da kendisini büyük bir tehlikenin tam göbeğinde bulmuştu.Artık kaybedecek bir saniye bile yoktur. Dedektifler kimsenin göründüğü gibi olmadığı, herkesin masumiyetini çok önceden yitirdiğinin ortaya çıktığı bu karanlık yolda, el yordamıyla da olsa ilerlemeye koyulurlar.TAMI HOAGIN romanları ilk kitabının basıldığı 1988 yılından beri düzenli olarak çok satanlar listesinde yer almaktadır.

OKURU MERAK İÇİNDE BIRAKMAYI EN İYİ BİLENLERDEN PEOPLEZAMANIMIZIN EN İYİ GERİLİM YAZARI CHICAGO TRIBUNEPOLİSİYE ROMANLARIN KRALİÇESİ NEW YORK POSTNew York Times�ın çok satan yazarı Tami Hoag asla unutamayacağınız, dehşet dolu cinayetlerin ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
oktay kocabacak okumak istiyor.
Gece Günahları (Deer Lake, #1)

Herkes birşeylerden korkar...
Neredeyse suçun ne demek olduğunun unutulduğu, huzur içinde uyuklayan kendi halinde bir Minnesota kasabası... Yaşanabilecek en korkunç karabasanla yüzleşmek üzere.
Küçük bir çocuk ortadan kaybolur. Tanık yok, ipucu yok. Yalnızca küçük bir not...alaycı ve umarsızca zalim bir not. Soğukkanlı bir şantajcı mı...yoksa uzun zamandır essiz kalmış bir dizi cinayetler katilinin yeniden uyanışı mı? Genç, kararlı ve güçlü bir kadın polisin kendini kanıtlaması beklenen ilk görevi... Ayrıca, büyük kentin kötülüklerinin kendi küçük kasabasını sarmasından korkan yerel bir polis şefi... Birlikte, sınır tanımayan bir çılgın adamın (kimbilir belki de bu kitabın devamı olan Günah Kadar Suçlu'da ortaya çıkacak olan bambaşka adamların) peşindeler. Belki de bir daha asla kendini güvende hissetmeyecek bir kasabayı yeniden güvene kavuşturmaya çalışıyorlar.

Herkes birşeylerden korkar...
Neredeyse suçun ne demek olduğunun unutulduğu, huzur içinde uyuklayan kendi halinde bir Minnesota kasabası... Yaşanabilecek en korkunç karabasanla yüzleşmek üzere.
Küçük bir çocuk ortadan kaybolur. Tanık yok, ipucu yok... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

oktay kocabacak şu an ne okuyor?

oktay kocabacak şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.