burcinoksay

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
burcinoksay okumak istiyor.
Efsaneler 2

İkinci kapı açılıyor... İçeri adımınızı atmaktan çekinmediğiniz devasa kapının arkasındaki hayaller sizi tanımadığınız gerçekliklerin hikâyeleriyle yüzleştirmeye devam ediyor. Maceranın ikinci cildinde, yüzyılımızın en başarılı fantastik kurgu yazarlarının hiçbir yerde okumadığınız hikâyelerine tanık olacaksınız. Efsaneler 2 rüyaya yolculuğun son durağı.

İkinci kapı açılıyor... İçeri adımınızı atmaktan çekinmediğiniz devasa kapının arkasındaki hayaller sizi tanımadığınız gerçekliklerin hikâyeleriyle yüzleştirmeye devam ediyor. Maceranın ikinci cildinde, yüzyılımızın en başarılı fantastik kurgu yazarl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 4 ay
Profil Resmi
burcinoksay şu an okuyor.
Batıdan Gelen İblis

Maskeli olarak ta bilinen, çirkin Akenhaten, karanlık bir figürdür. Çocukken babası tarafından büyütülmüş ve eğitilmiştir. Şimdi, yetişkinliğe ulaştığında, büyük kardeşi ölür ve artık yönetimi ele geçirmenin zamanı gelmiştir. Yanında sadece yakın arkadaşı Mahu vardır, Mahu bu genç adamın gücü ele geçirme isteğine çok yakından şahit olacaktır.

Akenhaten liderliği ele geçirdiğinde, tek tanrının Aten olduğunu ve kendisinin de onun (tanrının) tek çocuğu olduğunu dikte eder.

Maskeli olarak ta bilinen, çirkin Akenhaten, karanlık bir figürdür. Çocukken babası tarafından büyütülmüş ve eğitilmiştir. Şimdi, yetişkinliğe ulaştığında, büyük kardeşi ölür ve artık yönetimi ele geçirmenin zamanı gelmiştir. Yanında sadece yakın ark... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

burcinoksay şu an ne okuyor?

Batıdan Gelen İblis

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.