Zennure

Detayları:  Kadın
3 takip ettiği ve 7 takip edeni var. 23 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Zennure okumuş.
Bir Çapkına Vuruldum (School For Heiresses, #1)

Leydi Amelia Plume'un birçok talibi vardır ama ne yazık ki çoğu servet avcısı olan bu adamların hiçbiri ona özlemini duyduğu egzotik maceraları yaşatacak durumda değildir. Mayfair'ın balo salonları Binbaşı Lucas Winter'ın gelişiyle çok daha heyecan verici bir hal alır.

Lucas Winter, karanlık bir geçmişi ve tehlikeli bir havası olan bir adamdır. Küstah, kibirli ve son derece baştan çıkarıcıdır. Amelia bir yandan kendini Lucas'ın ateşinden uzak tutmaya çalışırken bir yandan ailesiyle ilgili aradığı tüm soruların cevabını bulmak zorundadır.

"Sabrina Jeffries'ın nüktedanlığı, tutkulu ve coşkulu karakterleri sizi büyüleyecek."
Christina Dodd

"Aşk romanı seven herkes mutlaka Sabrina Jeffries okumalı."
Lisa Kleypas

Leydi Amelia Plume'un birçok talibi vardır ama ne yazık ki çoğu servet avcısı olan bu adamların hiçbiri ona özlemini duyduğu egzotik maceraları yaşatacak durumda değildir. Mayfair'ın balo salonları Binbaşı Lucas Winter'ın gelişiyle çok... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Zennure okumuş.
Bozulan Yeminler (Hellions of Halstead Hall, #1)

On dokuz yıl önce meydana gelen trajik bir kaza Stoneville Markisi olan Oliver Sharpe'ın ailesinin yaşamlarına mal olur. Yakışıklı markinin hayatını bu olay ömrü boyunca etkiler ve onu skandallarla yaşayan pervasız bir adama dönüştürür. Büyükannesi Hetty, evlenmezse onu ve dört kardeşini aile mirasından mahrum bırakacağını söylediğinde ise, Oliver ona kendi tarzında karşılık vermeye karar verir. Şansına, Londra'da kayıp nişanlısını aramaya gelen Amerikalı bir güzel olan Maria Butterfield ile karşılaşır. Planı için kusursuz bir kadın bulduğunu düşünen Oliver'ın hesaba katmadığı tek şey ise, Maria'ya duyduğu şehvetle nasıl başa çıkacağı olacaktır. Canlı, kıpır kıpır, çarpıcı, çok çekici... Library Journal Bu roman, yazarın bütün yeteneğini sergilemesine olanak tanıyor: Zekâ dolu diyaloglar, akıllıca çizilmiş karakterler ve alev alev cinsel çekime sahip, birbirine son derece uygun başkahramanlar. Booklist Hikâye, Sabrina Jeffries'in benzersiz eğlence anlayışının, zekânın ve tutkunun kusursuz bileşimi. Romantic Times "Ben sadece bedenini istemiyorum, ben... " Pes etti Oliver, ortaya çıkardığı şeyden belli ki tedirgin olmuştu. "Tutkusuz bir evliliğin nasıl olduğunu hayal bile edemezsin. Benimkilerin evliliği öyleydi. Evliliklerindeki tek duygu küskünlüktü. Tartışmalar arasında, zar zor aynı ortamda bulunurlardı." Maria eldivenlerini yavaşça çıkarırken bakışları onu felce uğrattı. "O adamla evlenmeye pek hevesli olduğunu görüyorum. Bu adam, seni de diğer varlıklarıyla beraber rafa kaldıracak ve sadece yararlı olduğunda seni kullanacak." Oturduğu yere eldivenleri savuran Maria'nın ellerini kendi ellerinin içine aldı, başparmaklarıyla ellerini ovdu. "Tabii onu bir daha görebilirsen." Bu sözler Nathan hakkındaki korkularını su yüzüne çıkarmıştı -- onu sadece hırslarına hizmet edeceği kadar arzuluyordu. Bunları duymak istemedi Maria. Oliver'ı bu kadar yakınında istemedi. Onun dokunmasını ve arzulamasını istemedi. Ellerini onunkilerden kurtardı ve pencereden dışarı bakmak için kaydı. "Bu giyim mağazası ne kadar uzaklıkta bu arada?" dedi Maria, tıkanarak konuşmuştu. Oliver aniden perdeleri kapadı, sonra onun yanına geçti. Maria kaskatı kesilmişti. Oliver onu tek eliyle belinden yakalayıp, kendine doğru sertçe çektiğinde karşı koymadı.

On dokuz yıl önce meydana gelen trajik bir kaza Stoneville Markisi olan Oliver Sharpe'ın ailesinin yaşamlarına mal olur. Yakışıklı markinin hayatını bu olay ömrü boyunca etkiler ve onu skandallarla yaşayan pervasız bir adama dönüştürür. Büyükann... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Zennure okumuş.
Beni Aşka İnandır (American Heiresses, #1)

Beni Aşka İnandır
''Hayat ve duyguyla dolu ışıldayan bir roman.''
-Jo Beverley-

''İnanılmaz bir tutkuya sahip, kıpır kıpır bir hikâye.''
-Cathy Maxwell-

Sevgili kardeşim Clara,
Londra sosyetesi hiç aklıma gelmeyecek denli karışık! Her gece başka bir balo veya toplantı var, her gece başka başka ışıltılı mücevherler, hışırdayan elbiseler dönüp duruyor. Zaman zaman orada burada pot kırmaktan korksam da, hedefime (daha doğrusu annemin hedefine) ulaşmakta başarı elde ediyorum sayılır. Annem, bana koca olarak son derece uygun bulduğu birkaç beyden gördüğüm ilgi karşısında mutluluktan havalara uçuyor. Ama sevgili kardeşim, bir dük var ve benim için ondan başkasına bakmak dahi öyle zor ki! İtiraf etmeliyim ki kalp atışlarımı, balo salonunun karşı tarafından fark edilebileceğinden korkacağım kadar hızlandırıyor. İsmi James Langdon, Wentworth Dükü. Bu sözlerim kulağa abartılı gelebilir ama bana daha önce hiçbir erkeğin hissettirmediği şeyler hissettiriyor. Ama bu duygularımı bastırmalıyım. Zaman zaman onun karanlık geçmişine dair fısıltılar duyuyorum ve insanlar kendi aralarında ondan Tehlikeli Dük diye bahsediyor. Ah Clara! Gizliden gizliye onun beni seviyor olabileceğini düşünerek mutlulukla doluyorum, ancak bir yandan da ilgisinden korkuyorum. Gerçek aşkı bulmak için çok uzun zaman bekledim ve şimdiyse kalbime zarar gelmemesi için ona karşı koymalıyım.
Keşke ne yapmam gerektiğini bilebilsem...
Seni seven kardeşin,
-Sophia-

Beni Aşka İnandır
''Hayat ve duyguyla dolu ışıldayan bir roman.''
-Jo Beverley-

''İnanılmaz bir tutkuya sahip, kıpır kıpır bir hikâye.''
-Cathy Maxwell-

Sevgili kardeşim Clara,
Londra sosyetesi hiç ak... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Zennure okumuş.
Aşk Yeniden (Chinooks Hokey Takımı, #5)

Hayallerinin Peşinden Koşmaya Ara Vermiş Güzel Bir Kadın.



Yeni Başlangıçlar İçin Güç Toplamaya Çalışan Yakışıklı Bir Erkek.

Chelsea Ross'un Oyunculuk Kariyeri Talihsizliklerle Doludur. Renkli Hollywood Dünyasından Bir Süreliğine Uzaklaşmaya Karar Verir Ve Ünlü Bir Hokey Oyuncusunun Asistanlığını Yapmaya Başlar. Kariyerindeki En Gereksiz Hamleyi Yaptığını Düşünmektedir Ama Buna Mecburdur.

Hokeyin En Önemli Yıldızlarından Mark Bressler, Geçirdiği Kaza Yüzünden Sakatlanmış Ve Parlak Oyunculuk Günlerini Geride Bırakmıştır. Geçirdiği Sakatlık Döneminde Ona Yardımcı Olması İçin Gönderilen Asistanları Çileden Çıkarmasıyla Meşhurdur Artık...

Hayallerinin Peşinden Koşmaya Ara Vermiş Güzel Bir Kadın.



Yeni Başlangıçlar İçin Güç Toplamaya Çalışan Yakışıklı Bir Erkek.

Chelsea Ross'un Oyunculuk Kariyeri Talihsizliklerle Doludur. Renkli Hollywood Dünyasından Bir Süreliğine Uzakl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Zennure okumuş.
Aşk Her Yerde (Chinooks Hokey Takımı, #4)

Chinooks Hokey Takımı Serisi Aşk Her Yerde ile devam ediyor..

Genç ve güzel Faith Duffy, Chinooks Hokey Takımının yeni sahibi olmuştur..Kendisine miras kalan takımıyla kazanması gereken bir kupa vardır.Fakat Faith hokey hakkında hiçbir şey bilmemektedir.

Hokey takımının çekici ve sert kaptanı Tyson Savage ise Chinooksu son tura çıkarmak ve kupayı kazanmak için tüm gücüyle çalışmaktadır.. Onu endişelendiren,takımın ismini bile bildiğinden emin olmadığı,sinir bozucu ve inanılmaz derecede çekici bir sarışının Chinooksun başına geçmiş olmasıdır..

Serinin diğer kitapları;
Aşk Seni Bulursa
Aşk Yeniden
Tutkulu Aşk
Buzda Aşk

İle geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Rachel Gibson bu kitabında da sizi aşk, tutku, eğlence ve romantizm dolu bir yolculuğa davet ediyor..

Chinooks Hokey Takımı Serisi Aşk Her Yerde ile devam ediyor..

Genç ve güzel Faith Duffy, Chinooks Hokey Takımının yeni sahibi olmuştur..Kendisine miras kalan takımıyla kazanması gereken bir kupa vardır.Fakat Faith hokey hakkında hiçbir şey bilmem... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Zennure bir yazarı favorilerine ekledi.
9 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

Zennure şu an ne okuyor?

Zennure şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (12 yazar)

Favori yazarı yok.