Sananesanane

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Sananesanane okumak istiyor.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
Profil Resmi
Sananesanane okumak istiyor.
Naturel Zayıflama - Kalıcı Kilo Verdiren Metobolizma Diyeti

Hızlı kilo alıyorsanız ve aldığınız kiloları veremiyorsanız bunun nedeni kan şekerinizdeki oynamalar olabilir. Kitapta, kilo almanın en önemli nedeni olan insülin direncinin nedeni ve beslenmede yapılacak önemli değişikliklerle bu direncin nasıl çözülebileceği anlatılıyor.

Insülin direnci obezite, reaktif hipoglisemi, gizli şeker, şeker hastalığı, panik atak, hipertansiyon, karaciğer yağlanması, polikistik over hastalığı, kan yağlarında yükseklik ve hatta kansere bile yol açabilen bir durumdur. Bu hastalıklardan korunmak ve kurtulmak için size Insülin Direnci Diyetini öneriyoruz. Atıştırma ataklarına son vermek isteyenlerin, kan şekeri düşüklüğü yaşayanların, şeker hastalarının ve metabolik sendromu olanların mutlaka beslenme önerilerime uyması gerekir.

Hızlı kilo alıyorsanız ve aldığınız kiloları veremiyorsanız bunun nedeni kan şekerinizdeki oynamalar olabilir. Kitapta, kilo almanın en önemli nedeni olan insülin direncinin nedeni ve beslenmede yapılacak önemli değişikliklerle bu direncin nasıl çözü... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

Sananesanane şu an ne okuyor?

Sananesanane şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.