NYS

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
NYS şu an okuyor.
Mu`da Öğretildiği Biçimde Kozmik Güçler 1

1930lu yıllarda Mustafa Kemal Atatürk, Tahsin Mayatepeki çok özel bir görevle Güney Amerikaya gönderdi. Tahsin Mayatepek, bu görev sırasında Atatürke acil bir telgraf göndererek, emekli Albay James Churchwardın Mu ve Atlantis Uygarlıklarıyla ilgili dört kitabından söz etti. Atatürk hemen bu kitapların Türkiyeye getirilmesini ve dilimize çevrilmesini emretti. Daha sonra konuyu daha derinlemesine tartışabilmek için Churchwardı Türkiyeye davet etti ama böylesine uzun bir yolculuğa dayanamayacak kadar yaşlı olan Churchward davete karşılık veremedi.
Bu kitaplarda Atatürkü bu kadar meraklandıran ne vardı? Churchward, büyük Uygur İmparatorluğunu Mu ülkesinin bir koloni uzantısı olarak tanımladığı, somut bilimleri insanoğlunu yanıltmakla suçladığı, bugün mimarileri, astronomi bilgileri ve sahip oldukları ilginç teknolojiyle hâlâ günümüz bilim adamlarını şaşırtmaya devam eden Aztekler, Mayalar ve Sümerlerin bıraktığı kalıntı ve eserlerin görmezden gelindiğinden şikayet ettiği kitaplarında bu soruları yanıtlarken, okurların zihninde çok daha derin sorular uyandırıyor.
Dünyamız nasıl oluştu? Bugünü durumuna nasıl geldi? Evreni kontrol eden fiziksel güçler nelerdir? Bu güçler nasıl bir ilişki içersindeler? Bu gelişimde evrim kuramının yeri nedir? Bu oluşumun bir düzenleyicisi var mıdır? Eski uygarlıklar bu soruların ve daha fazlasının yanıtlarını biliyordu. Yazar James Churchward, eski uygarlılardan elde edilen yazıtların ortak noktalarını Kozmik Güçler serisinin ilk kitabında ele alıyor ve günümüzde bile çözülemeyen birçok sorunun cevabını veriyor.

1930lu yıllarda Mustafa Kemal Atatürk, Tahsin Mayatepeki çok özel bir görevle Güney Amerikaya gönderdi. Tahsin Mayatepek, bu görev sırasında Atatürke acil bir telgraf göndererek, emekli Albay James Churchwardın Mu ve Atlantis Uygarlıklarıyla ilgili d... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
Profil Resmi
NYS şu an okuyor.
Gizli Yönleriyle Atatürk

Bu kitabı sadece bu günler İçin değil, gelecek nesillere de bir anı olarak kalması için yayınlıyoruz. Öyle bir anı ki, dünyanın eşini benzerini görmediği bir anı... Unutmamak ve unutturmamak için Atatürk ile ilgili bu bilgileribir araya getirdik. Gelecek nesiller de okusun ve bu anının peşini bırakmasın diye...Biz bu anıyı hiç unutmadık ve unutmayacağız. Bu anıyı unutturmak isteyenlere karşı İnadına Ulu Önder Atatürk diye haykırmaya devam edeceğiz...Bu kitabımızda Atatürkün sıradışı özelliklerini farklı bir bakış açısıyla ele aldık. Kitabımızın ilerleyen sayfalarında sizlerin de çok açık bir şekilde göreceği gibi, Atatürk geleceği görüyordu sözü bile az kalacak ve Atatürk geleceği görmekle kalmıyor, adeta biliyordu diyeceksiniz,Tükiyede ilk kez, Tufan Öncesi Uygarlıklar ve Türklerin kökeni ile İlgili araştırmaları gerçekleştiren Mustafa Kemal Atatürkün gizli kalmış yönlerini ilgiyle okuyacaksınız.

Bu kitabı sadece bu günler İçin değil, gelecek nesillere de bir anı olarak kalması için yayınlıyoruz. Öyle bir anı ki, dünyanın eşini benzerini görmediği bir anı... Unutmamak ve unutturmamak için Atatürk ile ilgili bu bilgileribir araya getirdik. Gel... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
Daha Fazla Göster

NYS şu an ne okuyor?

Mu`da Öğretildiği Biçimde Kozmik Güçler 1

%0

Gizli Yönleriyle Atatürk

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.