FURKAN AYVA

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 3 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
FURKAN AYVA bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
FURKAN AYVA okumak istiyor.
Titanik (Dirk Pitt, #4)

Kuzey Atlantikin buzlu sularının 4000 metre derinliğinde yatan efsanevi gemi Titanik, dev kasasında özgür dünyanın kurtuluşunun anahtarını saklamaktadır. Bu kasaya ulaşmak için, Amerikalılar ve Ruslar büyük bir mücadeleye girerler. Her türlü tehlikenin ve zorluğun altından kalkmayı başaran Dirk Pitti bu kez son derece çetin bir görev beklemektedir.

Kuzey Atlantikin buzlu sularının 4000 metre derinliğinde yatan efsanevi gemi Titanik, dev kasasında özgür dünyanın kurtuluşunun anahtarını saklamaktadır. Bu kasaya ulaşmak için, Amerikalılar ve Ruslar büyük bir mücadeleye girerler. Her türlü tehliken... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
FURKAN AYVA bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
FURKAN AYVA şu an okuyor.
Pis İş

En Aptal Melek, Kuzu, Kuyruk ve Aşk Adasının yazarı Christopher Mooredan, delice komik ve nefes kesici bir roman daha... Tadından sayfaları çevirmeyi unutacaksınız! Charlie Asher kendi halinde bir adamken, karısının doğum sonrasında ölmesiyle tüm dünyası değişiyor. Bir gecede hem baba olan, hem de dul kalan Charlie, nane yeşili bir adam görmeye de başlıyor. Çevresindeki bazı insanların sapır sapır ölmesinin ardından, bu ölümlere kendisinin neden olduğunu öğreniyor. Charlie, en tepeden bir yerlerden zorlu bir görevle onurlandırılmış: insanların ruhlarını toplamak ve Karanlığın Güçlerinden kurtarmak. Tatlım, Babacık o şeyi neden bir daha yapmaman gerektiğini söyledi anlıyorsun değil mi?.. Biz diğer insanlardan farklı olduğumuz için mi? dedi Sophie. Doğru tatlım, çünkü biz diğer insanlardan farklıyız, dedi Charlie dünyanın en akıllı, en güzel küçük kızına. Bunun nedenini de biliyorsun, değil mi? Çünkü biz Çinliyiz ve Beyaz Şeytanlara güvenilmez? Hayır biz Çinli olduğumuz için değil. Çünkü biz Rusuz ve kalplerimizde çok fazla keder var? Hayır kalplerimizde fazla keder yok. Çünkü biz güçlüyüz, ayı gibi? Evet, canım bu yüzden. Biz farklıyız çünkü biz güçlüyüz, ayı gibi. Ben biliyordum zaten. Biraz daha çay ister mi Babacık? Evet Sophie, biraz daha çay isterim. Pis İş, zekâyla mizahın birleştiği, fantastik bir polisiye. Günün birinde ölme olasılığınız varsa, mutlaka okuyun!

En Aptal Melek, Kuzu, Kuyruk ve Aşk Adasının yazarı Christopher Mooredan, delice komik ve nefes kesici bir roman daha... Tadından sayfaları çevirmeyi unutacaksınız! Charlie Asher kendi halinde bir adamken, karısının doğum sonrasında ölmesiyle tüm dün... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
FURKAN AYVA bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Profil Resmi
FURKAN AYVA şu an okuyor.
Alev Alev


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç beş yıl içerisinde meteliksiz kalacağını anlar ve zor olsa da, yalnızca parası için yanında olup, onu sömürmeye çalışan insanların hepsiyle ilişkisini kökten keser ve Florida’ya taşınır.

Yeni hayatında etrafı zengin insanlarla çevrilidir ve Jenner, üzerinden yedi yıl geçmiş olsa da hala tam anlamıyla çevreye uyum sağlayamamıştır; parasal zenginliği, içindeki manevi boşluğu doldurmaya yetmemiştir.

Yaşadığı muhitteki tek yakın arkadaşı olan Sydney Hazlett, Hawaii’ye yardım amaçlı yapılan bir deniz seyahatine birlikte katılmayı teklif ettiğinde, Jenner gönülsüz de olsa kabul eder ve bu seyahat, genç kadının hayatını bir kez daha değiştirecek anların yaşandığı yer olacaktır. Jenner, kendisini kaçıran adamın büyüsüne kapılacak, kaderin oynadığı anlaşılması güç oyuna boyun eğecek ve kendini, uzun zamandır kapısını çalmayan çılgınca bir aşkın kollarına bırakacaktır.

“Ödüllü yazar Linda Howard, aşk-macera ikilisini şüphesiz en etkili biçimde bir araya getiren isimlerden.”
—Barnes&Noble

“Kâbusa dönen bir gemi yolculuğu ve tutkulu bir aşk. Howard sizi tutku rüzgârının önüne katıp götürecek.”
—Amazon.com

“Para her şeyi değiştirir diyenler haksız sayılmazlar. Linda Howard’ın heyecan dolu romanı ‘Alev Alev’de değişimler öyle hızla meydana geliyor ki, kendinizi kaptırmamanız imkânsız. Kalbinizi durduracak şiddette romantizm, tehlike, ucunda servet değerinde paraların döndüğü riskli işler ve lüks bir gemide düzenlenen bir yardım gezisi Linda Howard’ın elinde yoğrulunca, sonuç elbette ki başarılı oluyor.”
—Observer

“Linda Howard kendini sürekli geliştiren bir yazar ve bu eseri Alev Alev, diğerlerinden çok farklı bir tarzda yazılmış ve okuyucuya bambaşka bir tat veriyor. Heyecan, macera, drama ve güldürü, hepsi bir arada.”
—The New York Times

“Howard’ın bir oturuşta bitireceğiniz, keyifli romanı sizi kendine hayran bırakacak. Aksiyon ve aşk yüklü bir gemi yolculuğuna biletiniz var. Keyfini çıkarın!”
—Romantic Times

“Linda Howard’ın yepyeni ve en heyecan dolu romanı.”
—Entertainment Weekly

“Muhteşem karakter gelişimi, sürükleyici bir hikâye, keyifli diyaloglar ve aşkın içine düşmüş bir kadın... İşçi sınıfından gelme milyoner Jenner’ın tepeden tırnağa değişen yaşamına şahitlik etmek sandığınızdan çok daha keyifli olacak.”
—Publishers Weekly


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

FURKAN AYVA şu an ne okuyor?

Pis İş

%0

Alev Alev

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.