Atalante_urania

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Atalante_urania kütüphanesine ekledi.
İçinde Aşk Saklı (Westmoreland, #2)

People dergisinin Yüreğin Kraliçesi adını verdiği,New York Timesın bir numaralı yazarı Judith McNaught, okurlarıyla yeniden buluşuyor.Beklenen romanı İçinde Aşk Saklı yazarın müthiş kariyerine başlangıç eseri...Whitneyin yanına uzandı Clayton. Başparmağıyla Whitneyin yanağına dokundu ve genç kadının elmacık kemiğinin nazik kıvrımını parmak ucunda hissetti. Clayton bu kadının ruhuna, tazeliğine tapıyordu adeta; Whitneyin tutkusu iç yakıcı ve tahrik ediciydi... Bunu düşündüğünde bile Clayton iliklerine yayılan keskin bir acı hissediyordu. Bu kadın tıpkı onun umduğu gibi, hatta umduğundan da öte bir yaratıktı; inatçıydı, tatlıydı, şehvetliydi, küstahtı ve zekiydi... Heyecan verici bütün zıtlıkları içinde barındıran bir hazineydi. Claytonın hazinesiydi!

People dergisinin Yüreğin Kraliçesi adını verdiği,New York Timesın bir numaralı yazarı Judith McNaught, okurlarıyla yeniden buluşuyor.Beklenen romanı İçinde Aşk Saklı yazarın müthiş kariyerine başlangıç eseri...Whitneyin yanına uzandı Clayton. Başpar... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Atalante_urania kütüphanesine ekledi.
Seni Sevmek İstemedim

Onun harfleri çok şehvetli.
yetişkin okurlarımızın sabırsızlıkla beklediği fatih murat arsal önce kitap'ta!

yeşil gözlü gizemli adam o yaşına kadar pek çok güzel kadın görmüştü. ama pınar kadar güzelini, mücadelecisini, vahşisini görmemişti. ve onu istediğine karar vermesi birkaç saniyesini almamıştı.
pınar ise bu uzun boylu ve tehlike kokan adam kadar cüretlisini hiç görmemişti. ondan ilk andan beri hiç hoşlanmamıştı. hoşlanması da gerekmiyordu. ne yazık ki modern zorba onu istiyordu ve elde etmeye kararlıydı.
güpegündüz kaçırılacağına ise asla inanamazdı.
ailesini zor durumdan kurtarması karşılığında adam ona el koymuştu. bu adama karşı seçenekleri sınırlıydı. ya evlenecek ya da bir süreliğine onun sevgilisi olacaktı.

"çok basit," diye mırıldandı doğan. "kurtulmanıza karşılık... istediğim tek şey güzel kardeşin."
deniz güldü. acı ama samimi bir gülüştü.
"benden nefret edecek ve senden de. o asla affetmez. en ufak bir fırsatta hayatımızı cehenneme çevirmeye çalışacak. intikam hırsı asla sönmeyecek."

"senden hep nefret edeceğim!" diye tısladı pınar. çaresizlikten gözleri iyice sulanmıştı ama ağlamayacaktı. ona bu lüksü vermeyecekti. her gün bunu yüzüne karşı söylemekten mutlu lacağım anlıyor musun? senden tüm kalbimle nefret edeceğim."

Onun harfleri çok şehvetli.
yetişkin okurlarımızın sabırsızlıkla beklediği fatih murat arsal önce kitap'ta!

yeşil gözlü gizemli adam o yaşına kadar pek çok güzel kadın görmüştü. ama pınar kadar güzelini, mücadelecisini, vahşisini görmemişti... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Atalante_urania kütüphanesine ekledi.
Kır Zincirlerini (MacLeods of Skye Üçlemesi, #3)

Lachlan Maclean, klanını korumak için her şeyi göze almıştır. İskoçyanın en inatçı kızını, onu evliliğe ikna etmek gibi gizli bir emelle kaçırması gerekse bile. Vahşi arzulara sahip, emirler yağdırmaya alışkın bir lider olan Lachlan, güzel Floranın alevler püskürmesine hiç hazır değildir. Flora onun klanını kurtarma planını sekteye uğratacak ve sert, yontulmuş görüntüsünün altındaki yumuşak kişiliğini ortaya çıkararak, belki de felaketine neden olacaktır.
Highlanddaki en büyük evlilik ödülü olan Flora ne pahasına olursa olsun siyasi bir anlaşma gereği feda edilen annesinin kaderini yaşamamaya kararlıdır. Kendisini esir alan kişiye gaddarlığının bedelini ödeteceğine dair yemin eder ve tehlikeli bir tutkuyla onu cesurca bir irade savaşının içine sürükler. Geçmiş bir trajedinin ağır ağır kaybolmakta olan laneti ise henüz söze bile dökülmemiş aşklarının önünde büyük bir engel oluşturacaktır.

Lachlan Maclean, klanını korumak için her şeyi göze almıştır. İskoçyanın en inatçı kızını, onu evliliğe ikna etmek gibi gizli bir emelle kaçırması gerekse bile. Vahşi arzulara sahip, emirler yağdırmaya alışkın bir lider olan Lachlan, güzel Floranın a... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Atalante_urania okumak istiyor.
Maskeli Balo (Warenne Dynasty, #5)

Utangaç Elizabeth Anne Fitzgerald, katıldığı ilk maskeli baloda çocukluğundan beri âşık olduğu Tyrell de Warenneden, bahçede gizlice buluşma teklifi alınca şaşkına döner. Kaderin bir cilvesiyle, bu gizli buluşma gerçekleşmez ama o gece, Lizzienin yaşamında bir dönüm noktası olur.

İki yıl sonrasında Lizzie, kucağında onun çocuğu olduğunu iddia ettiği bir oğlanla kapısını çaldığında şaşırma sırası bu kez Tyrell de Warennededir. Tyrell, Lizzieyi çok iyi hatırlamaktadır ve çocuğun babası olmadığını bilmektedir. Bu genç kadın, Tyrelle ne tür bir oyun oynamaktadır? Elizabeth Anne Fitzgerald fettan bir kadın mıdır, yoksa göründüğü kadar masum birisi midir? İnkâr edilemeyecek denli tutkulu bir aşkı ne bir skandal ne de bir entrika engelleyebilir

Sırların, entrika ve yalanların ağına yakalanmış iki âşığın tutkulu hikâyesi. Cüretkâr tarihî romanslardan hoşlananlar bu kitaptan kesinlikle keyif alacaklar.
-Booklist

Aşkın, aldatma, skandal ve gururun üstesinden geldiği; duygusal ve sürükleyici bir romans Akıllı, çekici ve güçlü karakterlerle kurulmuş, keyifli bir aşk hikâyesi. Brenda Joyceun yeni kitabı, bütün romans okurlarına büyük zevk verecek.
-RT Book Reviews

Utangaç Elizabeth Anne Fitzgerald, katıldığı ilk maskeli baloda çocukluğundan beri âşık olduğu Tyrell de Warenneden, bahçede gizlice buluşma teklifi alınca şaşkına döner. Kaderin bir cilvesiyle, bu gizli buluşma gerçekleşmez ama o gece, Lizzienin yaş... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Atalante_urania bir değerlendirme yaptı.
Asi Elizabeth

8

Bence hafta sonu için mükemmel bir kitap

Bence hafta sonu için mükemmel bir kitap

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Atalante_urania kütüphanesine ekledi.
Asi Elizabeth

"Bereketli ve leziz bir ziyafet..." New York Times kararlılığı ve aşklarıyla, hayatını ahlak kurallarının dışına çıkmadan ama kendisine dayatılan şekilde değil de kalbinin rehberliğinde yaşamak isteyen asi kadının nihai başarısını merakla okuyacaksınız... "Asi Elizabeth'teki gibi tarihin yeniden bizler için canlandırılması, gerçekten nadir görülen bir edebi başarı. Nesnel verilere yer veren, gerçekliğe sıklıkla başvuran, gerçekten iyi kurgulanmış bir tarih anlatımı..." Chicago Tribune "Roman türünde olsa da anlattığı gerçek tarih ile Yeni İngiltere'nin kuruluşunu adeta gözlerimizin önüne getiriyor. Tüm önemli kişiler, hakiki tutkuları, korkuları, amaç ve etkilendikleri ile bu romandalar" Anlatılanların karakterlerin öykülerinden çok daha fazlasını ifade eden, sizi içine çekiverecek bir hikâye..." Kirkus Kitap İncelemeleri "Zevk, duyarlılık ve şefkat dolu, yazarın geniş bakış açısıyla sergilenen zengin bir roman. Oldukça keyifle okuyacak, pek çok yerinde heyecanlanmanıza mani olamayacaksınız."
-Times Edebiyat Eki-

"Bereketli ve leziz bir ziyafet..." New York Times kararlılığı ve aşklarıyla, hayatını ahlak kurallarının dışına çıkmadan ama kendisine dayatılan şekilde değil de kalbinin rehberliğinde yaşamak isteyen asi kadının nihai başarısını merakla o... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

Atalante_urania şu an ne okuyor?

Atalante_urania şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.