Umut Mevsimi

En Son Değerlendirmeler

8 puan

amiş dostluk ekmeği kitabının devamıydı ama yeni karakterler de vardı çok güzel zaman geçirebileceğiniz ve metininn satır aralrında çok öze mesajlar içerien bir kitaptı okumak bana huzur verdi:)

7 puan

Dostluk, komşuluk, ihanet ve en güzeli de affedebilmeyi işleyen konusu ile güzel ve samimi bir romandı. Yalnız romandaki karakterlere ve hikayeye daha iyi adapte olabilmek için yazarın ilk kitabı Dostluk Ekmeği 'ni okumak faydalı olacaktır.

4 puan

Şükür bitirebildim😊 kitapta birsürü karakter var bildiginiz bizim mahallelerden bahsediyor.Sürekli herşeye karışan bir kadın,sorunları olan kişiler, sırlarla dolu insanlar...ama sonu tabike mutlu bitiyor😏

10 puan

Avalon kasabasında hayat devam ediyor. Seri bilgisi dahilinde gözükmese de Dostluk Ekmeği'nin devamı niteliğinde kitap. Sadece bu sefer Julia yok. Hannah, Madeline, Connie ve Edi (gazete haberlerinde). Ve kitabın esas kahramanı Bettie. Çok sevimli, şirin bir kahramanın çevresinde dönüyor bu defa konu. Ve Koleksiyon Defteri meselesi var bir de. Okurken benim bile Koleksiyon Defteri düzenleyesim geldi. Belki bir gün. Sonuç olarak sımsıcacık dostluk dolu,affetmeyi öğreten bu kitabı da beğendim.

geri ileri