Baştan Çıkarılmış (Gece Evi, #6)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Aralarında en beğendim kitaptan bir tanesi kesinlikle olaylar açığa çıkmaya başlıyoooor....

Profil Resmi
6 puan

önceki kitaplar akıcı olsa da bu biraz sıkıcıydı . ama sırf seriyi tamamlamak için okuduğum bir kitap

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum beni etkileyen en iyi seri.

Profil Resmi
5 puan

Başlarda seri iyi gidiyordu ama fazla uzatmaya başladılar. Tamam bazı yerleri güzel ama fazla cıvığı çıkarılmadan bitirseler daha iyi olur.

Profil Resmi
10 puan

kesinlikle okunmalı

4 puan

Vasat ötesi. Serinin sakız gibi uzatıldığının kanıtı. Hep demiştim para için uzatıyorlar diye. Artık serinin devamı sırf sonunu merak ettiğim için okuyacağım. Serinin en boş kitabıdır bence. Seriyi takip edebilmek adına son elli sayfasını okumanız yeterli! :(

Profil Resmi
8 puan

seri kitaplarının hepsi güzl ve kesinlikle okunmLII

Profil Resmi
10 puan

neler oluyor böyle...işler gittikçe karışıyor zoey çoğu zaman beni deli ediyor.....başrole erik'i oturtmuşken ben stark çıktı o da yetmezmiş gibi bu kalona'da neyin nesi...neler olacak...? hadi bakalım sıradaki gelsin :)

10 yıl, 11 ay
10 puan

Heath ölmemeliydi :(

10 yıl, 11 ay
5 puan

Boş vakitte okunabilir bir kitap.

Profil Resmi
5 puan

Kesinlikle serinin devami diye okudm ve cok skldim. Kitapta anlatilanlar son 50 sayfaya sigdirilmis. Seri uzadikca boyle oluyr. Hersey tadinda birakilsa daha guzel olur eminim.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Kitabın sonunda gözyaşlarıma hakim olamamıştım.Kitaptaki en sevdiğim karakterlerden biri ölmemeliydi.Ağzım açık bir şekilde okudum!

10 puan

her zamanki gibi mükemmel

7 puan

Kitabın sonunda Kalona'ya, yazarlara, Neferet'e bolca küfrettim. Sonra yanmış evde yok diye ağlamaya başladım. Heath niye ölüyon laaan?!

7 puan

beklediğimden daha kötüydü bu kitabı. heath'in öleceğini biliyordum çünkü daha önce birkaç yerde okumuştum. heath'i hiçbir zaman pek sevmemiştim , tam sevebileceğim sırada öldü. onun dışında Erik'i de sevmiyordum, ilk başlarda çok severdim ama zoey'i etkileyen nedenler beni de etkiledi ve ondan d nefret ettim. stark iyi sayılır ama zoey'in tek bir kişiyi koşulsuz sevmemesi çok sinir bozucu. yani doğalı normalde tek bir kişiye aşık olur ve kim gelirse gelsin bu aşkı bozamaz, olmadı aşk üçgeni olur ama yine de biri diğerinden baskındır. başroldeki erkeğin sürekli değişmesi çok mantıksız. son olarak da zoey'in akılsız olması ve iradesine sahip olamaması bende gidip saçını başını yolma isteği uyandırıyor. her neyse sanırım devam kitaplarını okursam sadece meraktan okurum.

6 puan

güzelde hep aynı konu baydı yani !

Profil Resmi
9 puan

Heyecanli bir kitap daha. Sonu cok üzücü.

4 puan

Bana seriyi bıraktıran kitap. Sırf sonunu merak ettiğim için alıyordum zaten son 2-3 kitabı. Bu kitapla da Gece Evi benim için bitti. Sonu çok saçmaydı. Yazarın seriyi daha sakız gibi uzatmayı planladığı çok belliydi.

10 puan

Tutkunu olduğum bir roman.
Bu seriye başlamakta korkuyordum devamını getiremem sıkılırım diye.
Ancak başladıktan sonra ayrı bir seri oldu benim için..

8 puan

Üzülerek söylüyürum Heath ölür. Zoo bebeğim sözlerinden mahrum bırakır.
Zoey Erik ile tabi ki ayrılır. Hatta Erik'in yeni bir sevgilisi var.
Kalona ile ilgili daha fazlası öğreniliyor. Aslında Nyx'in savaşçısıymış.

Neferet yine formunda ve boş durmaz. Kendini Nyx'in beden bulmuş hali olarak vampir kuruluna kabul ettirmeye çalışır. Kalona'yı da Nyx'in ölümsüz aşkla bağlandığı, savaşçısı aşığı Erebus olarak kabul ettirme çabasındadır.
Ayrıca Neferet'in yaptığı başka olaylar da ortaya çıkar.
Stevie Rae Kalona'nın gözde oğlu olan kuzgun ile damgalanır. Kuzgunu ölümden kurtarır tabi kendisi de ölümden kurtulur. Aralarında ise bir çekim olur.
Profesör Anastasia öldürülür. Gece Evi yıkılmış durumdadır. Ordakiler Zoey'e inanmaz çok az bir kesim inanır. Hatta Zoey sorumlu tutulur.
Kalona Zoey'in peşindedir. Heath'ı öldürürken Zoey'in de ruhu yok olur ve Heath ile gider. Yeni maceralar başlar.

Yine bol olaylı bir kitap. Akıcı olduğu olaylar durulmadığı için hemen bitiyor.

Profil Resmi
10 puan

Heath'in ölmesi beni çok üzdü..

geri ileri