Seninle Tamamlandım (Crossfire #5)

Crossfire ateşinde tutkulu final…
Eva ve Gideon’un aşkında doruk noktası…

Crossfire ateşinde tutkulu final…
Eva ve Gideon’un aşkında doruk noktası…


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Bir seriye daha hüzünle veda ettim.Grey'den sonra en sevdiğim seridir Crossfire... Yabancı ülkede çok eleştiri aldığı için final kitabını beklentisiz okumaya başladım.Bence de serinin diğer kitapları gibi değildi ama Gideon varsa bir şekilde okuyorsunuz.Aslında kitapla ilgili eleştirebileceğim iki nokta var.İlki çok ama çok gereksiz bölümler.Yani yemeğe gidiyorlar vs aralarındaki diyaloglara anlam veremedim.Sanki yazar " ayy şunu da koyayım,fazlalık olsun" demiş gibi.Kitaptan atılması gereken çok bölüm vardı bence.Ve ikincisi ise sonlara doğru bir ölüm oluyor.O kadar saçma ki.Valla ben bir anlam veremedim hatta ne yapmışsın yazarcığım bile dedim.Sırf Gideon'un hatrı için 7 puan benden.En azından seriyi tamamlamış oldum.Okuyacaksanız beklentinizi yüksek tutmayın derim. :)

4 puan

Çok şükür seri bitti.

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2017/05/sylvia-day-seninle-tamamlandm-crossfire.html#more

5 puan

Sonunda türk filmine bağladı, bravo dedim... Gideon karakteri insanın içini acıtıyor ama Eva yok yani olmamış..Bir de çeviriden mi anlayamadım ama -cik, -cık bana cık cık yaptırdı...

9 puan

Kitap yine kaldığı yerden devam ediyor.Gideon Eva için kusurlarıyla mükemmeldir dünyasının merkezidir. Pek çok benzer noktaları olsa da çocukluklarında yaşadıkları istismar onları hem yakınlaştırıp hem uzaklaştıran ortak bir travmadır. İstismarcıları onlardan zaten yeterince şey almıştı bu yüzden Gideon için ilişkileri için daha çok mücadele eder. Yaşadıkları ayrılık ikisini de hırpalamıştır. Eva için yalnız kalacağı bir alan bırakmak Gideon için hiç kolay olmamıştır. Gideon istediğini almaya alışık bir adamdır ve sevdiği kadına ulaşmasına engel olunmasına katlanamaz. Sevgiden de öte bir şeydir hisleri.Birbirlerine muhtaçlardır.

Eva ve Gideon nihayet herkesten sakladıkları evliliklerini yakınlarına açıklamaya başlar. Eva işinden ayrılır ve Gideon'un doğum gününde yapacakları düğünleri için hazırlıklara başlar.
Gideon'un eski sevgilileri yine sorun olmaya devam eder. Gideon'un kabusları da devam eder ve bunu azaltmak için ikili çabalamaya devam eder. İki istismar kurbanı çift terapiye devam eder ve bu kez terapiler uzun uzun anlatılıyor.
Eva'nın annesinin sakladığı kimliği,geçmişi, zengin adamlar ile yaptığı evliliklerin nedeni de ortaya çıkar. Aslında seri boyunca annesini sevmemiştim ve bu son sürprizden sonra ona da ısındım.

Aileden korkan Gideon'u aile babası olarak göremedik. Onların sonu diğer kitapların aksine sorunlarını tamamen çözmüş halde bitmedi. Yavaş yavaş çözer halde bitti. Aslında bu fark önce hoşuma gitti ama bazı durumları öğrenmek isterdim, açık kaldı devamı gelecek gibi bitti. Üzgünüm yetmedi bu son. Yazmak için yazılmıştı son sayfalarda yazarın yaptığı sürprize ne gerek vardı anlam veremedim. Bu kitabı ve seriyi neden bu kadar uzattığına anlam veremediğim gibi.


Baskı Bilgileri

460 sayfa
11Mayıs2017 tarihinde, Doğan Kitap tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okuyan K. pl1 peresstt aysetgl mobi00
21 kişi

Okumak İsteyenler

persephone. gamzeisl
2 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski