Kusursuz Oyun (Play by Play #1)

Mick Riley, yıllardır profesyonel bir sporcu olmanın tüm avantajlarından yararlanmıştır: ün, servet ve her şehirde başka bir kadın

Tara Lincolnle tanıştıktan sonra, tek gecelik ilişkilerden daha fazlasını istediğini fark eder. Tara ise futbolun, bu adı çıkmış çapkınını yakından tanımakla pek de ilgilenmemektedir.

Mick Rileynin son gözdesi olarak medyanın ilgisini çekmeden önce bile hayatı yeterince karışık olan Tara, aşk oyununu bir kere oynamış ve kaybetmiştir. Bu riski bir kere daha göze almaya hiç niyeti yoktur; hele ki söz konusu Mick gibi bir kadın avcısıysa...

Ancak Mick kazanmaya kararlıdır; aklında da mükemmel bir strateji vardır.

Tutku dolu ve sıcak!
Lora Leigh
#1 New York Times Bestseller yazarı

Çok ateşli!
Fresh Fiction

Mick Riley, yıllardır profesyonel bir sporcu olmanın tüm avantajlarından yararlanmıştır: ün, servet ve her şehirde başka bir kadın

Tara Lincolnle tanıştıktan sonra, tek gecelik ilişkilerden daha fazlasını istediğini fark eder. Tara ise futbolun, bu adı çıkmış çapkınını yakından tanımakla pek de ilgilenmemektedir.

Mick Rileynin son gözdesi olarak medyanın ilgisini çekmeden önce bile hayatı yeterince karışık olan Tara, aşk oyununu bir kere oynamış ve kaybetmiştir. Bu riski bir kere daha göze almaya hiç niyeti yoktur; hele ki söz konusu Mick gibi bir kadın avcısıysa...

Ancak Mick kazanmaya kararlıdır; aklında da mükemmel bir strateji vardır.

Tutku dolu ve sıcak!
Lora Leigh
#1 New York Times Bestseller yazarı

Çok ateşli!
Fresh Fiction


Değerlendirmeler

değerlendirme
2 puan

Bu kitapla ilgili söyleyebileceğim şey bayağı olur sanırım. Rachel'dan sonra sporcu karakterlere alternatif olur diye düşünmüştüm ama feci şekilde yanılmışım. E. L. James'e laf etmiş biri olarak bu kitabı beğenmemin mümkümatı yok. 2'yi bile bazı kısımları için verdim. Hele son 100 sayfası o kadar kötüydü ki iyice atlayarak okudum. Kitaplarda cinsellik olmasına alıştık ama bunun üzerine oynanıp araya bir iki konu sıkıştırmak yanlış ve cidden okuduklarım arasında en iğrençlerinden biriydi. Sadece gri gibi yarım bırakmayıp zorla da olsa bitirdim. Söyleyecek çok şey var ama sinirlerim tavan yapıyor o yüzden bu kadar yeter. Bu kitapların furyasını da kim başlattıysa baya küfür yiyor benden. Keşke her 30 sayfaya ne kadar seks sahnesi yazabilirim diye düşüneceğine güzel bir karakter yazmışken üzerine gitseymiş. Ki o kısımlar da bile bir kalite olur. Bunda o kadarı bile yoktu.

Profil Resmi
5 puan

Kitaptaki aile kurgusu çok sıcaktı çok hoşuma gitti.

Kitabın erotizm boyutu bence zorlamaydı, yani yüzeysel geçse de kitabın anlatımını etkilemezdi resmen milleti azdırmak adına eklenmiş sahnelerdi. Pek sevemedim.

2 puan

Konu güzel olabilecekken -ilk başlarda belki kabul edilebilecek -cinselliğin sonrasında tavan yapması aşırı aşırı detaylar çok rahatsız etti...
Oysaki konuyu,mücadelelerini,dürüstlüklerini sevmiştim...Yazarın bu kadar cinsellik detayı katmasını ise beğenmedim şoke oldum :o

Profil Resmi
8 puan

http://www.kitabisevda.com/2012/04/perfect-play-play-by-play1.html

Çok samimi, hareketli ve aynı zamanda romantik bir kitaptı. Özellikle aile için şakalaşma olan kitapları ayrı bir seviyorum. Kitap okurken bana biraz Breaking Dawn ve Shades Of Grey'i hatırlattı. Breaking Dawn çünkü Nathan adlı bir çocuk var ve yakışıklı kızın hayatına giren yeni bir erkek. Shades Of Grey çünkü kızımız zengin hayata adımını atıyor, çok seksi bir adam var. Benlki okuyanlar benim gibi bunu düşüneceklerdir.

Kitap çok kıcı, pek komik olduğunu söyleyemesem de beklentilerimi karşılayan bir kitaptı. Tek sorun tavşanlardan beter olmalarıydı. Ayrıca anlayamadığım bir çok spor terimi vardı. Hani şu bildiğimiz amerika da elle oynanan futbol.
Dikkatimi çeken başka bir öğe ise tam tamına kötü bir karakterin olmamasıydı. Liz'e yarı kötü diyebiliriz. Ama tam manasıyla kötü bir karakter göremedim.

Tara 16 yaşında hamile kalıp çocuğunu tek başına büyütmüş bir annedir. Bİr gün davet düzenlerken ünlü fdutbolcu aynı zamanda playboy olan Mick ile tanışır aralarında hızla gelişen ilişki. Liz, yani Mick'in menejerinin Nathan'ın babasının uyuşturucu satıcısı olduğunu ifşa etmesiyle olaylar kötü bir sonuca gider

4 puan

içi boş bir kitap olmuş kitaptı .Heyecanlandırmayan,bundan sonra ne olacak dedirtmeyen fazlasıyla uzatılmış beyaz dizi tadında ama fazlasıyla müstescen bir romandı.eğer kitabı başkasından aldıysanız sorun yok ama para verip aldıysanız vay halinize .keşke başka kitap alsaydım paramı çöpe attım dedirtiyor insana, şu anda bana olduğu gibi.

8 puan

Yorum yazmaya başlarken hep aynı tıkanıklığı yaşıyorum. Bu çerez kitapta ne çıkar? Öncelikle yazarı ilk defa okudum ve akıcı bir yazım tarzı var. Konu tıkanmadı, sıkmadı. Karakterler tam oturmuş, olaylar yerli yerinde (son zamanlarda bir kaç tane bu tür kitapta hayal kırıklığına uğramıştım) Serinin ilk kitabı. Bitirdiğim zaman düşündüm devamını alır mıyım almaz mıyım? Hani çok beğendiğim yazarlar var, okunacak dünya kadar kitap birikti, bilemiyorum. Belki de bırakıyorum. Denk gelirse serinin devamını okurum sanırım. Okunmayacak gibi değil. Mutlaka okumalıyım, çok merak ediyorum da değil ama :) Gel de çık işin içinden.
Ayrıca bu kitap tamamıyla bomboş bir kitap değil. Ergen psikolojisi üzerine ders çıkarılabilir. Ayrıca erken yaşta alkole başlamak, alkolü bırakmak, bir ergene nasıl ulaşılır diye kendince çözüm bulmuş. İşe yarar mı bilinmez. Yoruma benzemeyen bir yorumun daha sonuna geldim. (Ben yorumda konu anlatmayı sevmiyorum, kim ergen, kim alkolik okuyanlar bulsun) Bitti. :)

7 puan

Mick Riley Ulusal Futbol Liginde San Francisco Sabers takımının yıldız oyun kurucusudur. Herkes onu tanır kim olduğunu bilir. Her kanalda çıkan, birçok reklamda yer alan bir ikondur. Yakışıklıdır ve üniversite zamanlarından profesyonel hayatına kadar kadınlar ona hep çekilmiştir. Hiçbir kadının peşinden gitmek zorunda kalmamıştır. Gün içinde görüp akşam partide Tara ile karşılaşana kadar.

Tara Lincoln organizatördür. Sorunlu bir anne baba ile büyümüştür. Ailesinden uzak kalmak için arkadaşları ile takılmaya başlamıştır. Arkadaş ortamında içki içip, arada uyuşturucu kullanmaya başlamıştır. Sorumluluk almayan erkek arkadaşından hamile kalınca ailesi evden kovmuştur. On beş yaşında olduğu için sosyal hizmetleri aramış ve bu sayede kalacak bir yer bulmuştur. On altı yaşında anne olduktan sonra üniversiteye gitmiş ailesinden tamamen kurtulmuştur. Hayatlarında olmasını istemediği uyuşturucu, hırsızlık olayları olan oğlunun babasından hapse girmeden önce oğlunun haklarından feragat etmesini istemiştir. Kendi kendine yetmiş oğlu ile bir hayat kurmuştur. Hayatında sadece on dört yaşındaki oğlu ve yeni kurduğu işi vardır. San Francisco Sabers takımının yaz partisinin organizasyonunu yapar. Şimdiye kadar yaptığı en iyi organizasyonu yaparak kusursuz bir iş çıkarır ve Mick'inde ilgisini çeker. Oradaki tüm kadınlar arasında Mick'in kendisine ilgi duyunca çok iyi hisseder. Uzun zamandır bir erkek kendisine ilgi duymamıştır. Gece herkes gidene kadar kendisini bekleyen Mick ile arasında büyük bir çekim olunca bir geceliğine kendisine izin verir.

Mick Tara ile aralarında ilk görüşte bir çekim olduğuna inanır. Tara genelde elde etmeye çalıştığı kadınlardan farklıdır. Kadınlar genelde kendisine yapışırken Tara işiyle ilgilenmiştir. Bu kendisi için bir yeniliktir. Konuşup, gerçekten sohbet edebileceği, kariyeri için iyi olduğundan değil kendisi ile birlikte olmak istediği için yanında olan birini ister. İçten, dürüst, samimi, kendi kariyeri ile ilgilenen Tara onu anlar. Hiçbir kadın gerçekten birlikte olmak isteyecek kadar kendisini büyülememişken Tara büyüler. Geceyi birlikte geçirdikten sonra sabah Tara'yı bulamayınca üzülür. Normalde ertesi günler, ertesi buluşmalar, kadınlarla ilgili ertesi şeyler hiçbir zaman olmazken Tara ile durum farklıdır. Daha önce hiçbir kadının arkasından gitmemişken Tara'nın adresini bulup gider.

Tara çok uzun zamandır hiçbir erkekten hoşlanmadığı kadar Mick'den hoşlanmıştır. Fakat işi ve oğluna yoğunlaştığı Mick'in hayatına uyum sağlayamayacağı için görüşmek istemez ama vazgeçmeyen Mick'e fazla karşı koyamaz. Böylece ciddi düşünmedikleri ilişkileri başlamış olur. Çok geçmeden ikisi duygularına karşı koyamaz.
Güzel başladı ama aynı şekilde devam etmedi.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 376 sayfa
2013 tarihinde, Nemesis Kitap tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: roman (çeviri)

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

biricik.21 Aviendha Kayla_Oz DenizKızı Betty
46 kişi

Okumak İsteyenler

Belinda hulyami Canan Elif Melissa Cassandra Jackson
9 kişi

Takas Verenler

ahmar
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski